Aikido Vezetés©

Date: 2013-07-04 Category: ,

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

Ahol a keleti filozófia találkozik a nyugati pszichológiával

 

Vajon a vezetés csak technikák tárháza, vagy valami, ami minden egyes vezető esetében belülről fakad? Mi a vezetés forrása és hogyan tudunk kapcsolódni hozzá?

E tréning a japán Aikido és a Kaizen művészetét ötvözi a nyugati elméletekkel, mint az érzelmi intelligencia vagy pozitiv pszichológia. Olyan vezetők számára készült, akik vezetői stilusuk mélyebb dimenzióiban szeretnének elmerülni. A program segit felfedezni magukban olyan erőket és energiákat, amelyek meglétére korábban nem is gondolt. Ezen energiák segitenek a lehető legkevesebb energia befektetésével maximalizálni a pozitiv hatásokat, mind a saját, mind csapat teljesitményének tekintetében.

 

A DEVELOR LEGÚJABB VEZETŐI HATÉKONYSÁGOT FEJLESZTŐ MEGOLDÁSA azért jött létre, hogy összekapcsolja a résztvevőket vezetői energiájuk belső forrásával és újabb forrásokat fedezzenek fel saját magukban, és megtanulják hogyan irányitsák energiájukat és hogyan energizáljanak és motiváljanak másokat. A tréning egy erőteljes gyakorlati eszközt is ad ahhoz, hogy a technikákat a mindennapi élet során is alkalmazhassák a résztvevők.

AZ AIKIDO VEZETÉS belefoglalja az Aikido, a Kaizen, a Pozitiv Pszichológia (a növekedés pszichológiája) elveit és az érzelmi intelligencia elemeit saját magunk és mások vezetésébe. A program során a vezetőket keresztül vezetjük egy mély, ugyanakkor örömteli felfedezésen, amely lehetőséget ad arra, hogy felfedezzék képességeiket ezken a sokrétű területeken. Irányitott beszélgetésken és biztonságos, Aikido technikákon alapuló, egyéni és páros fizikai gyakorlatokon keresztül a vezetők lehetőséget kapnak egy újfajta viselkedés, beszéd és hallgatás kipróbálására magasabb szintű egyensúlyban és hatékonysággal mindennapi helyzeteikben.

A program végére a résztvevők képesek lesznek:

  • Eljutni belső motivációjukhoz és vezetési stilusukhoz.
  • Új energia és egyensúly megtalálása
  • Energizáló, kreativ és növekedést elősegitő módon való vezetés.

További kapcsolódó képzéseink