Fejlesztő központ (DC)

Date: 2013-07-04 Category:

Lépjen kapcsolatba Velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

development-center_internal

Fejlesztési programot tervez, de nehézséget jelent az igények objektív felmérése? Kollégái teljesítménye nagyrészt feltételezéseken alapul, hiszen legtöbbjükkel nincsen valós munkakapcsolata? Esetleg egy olyan field force csapattal dolgozik, amelynek az objektív felmérése különös kihívást jelent? A Fejlesztő Központ megoldást jelenthet a fenti problémákra.

development-centerA FEJLESZTŐ KÖZPONT lehetőséget kínál Önnek arra, hogy megfigyelje kollégáit változatos és kihívó feladatok végrehajtása során, felfedezve ezáltal erősségeiket és fejlesztendő területeiket egyaránt. A Fejlesztő Központ segítségével megvizsgálhatjuk, hogy vajon milyen mértékben képes az egyén a kompetenciákhoz tarozó viselkedési szabályokat a gyakorlatba átültetni, és az elvárások szerint, előre meghatározott környezetben bemutatni. Ezáltal, az optimális teljesítmény egyéb tényezőitől mentesen, valós képet kaphatunk az adott személy bizonyos készségeiről. A megvalósítás során gyakorlataink és értékelő eszközeink minden esetben igazodnak a Megrendelő elvárásaihoz, a mért kompetenciákhoz és munkaköri sajátosságokhoz.

A folyamat végén egy átfogó összefoglalót, és egy, valós megfigyelésen, bizonyítékokon alapuló értékelést adunk át a Megrendelőnek (HR, közvetlen vezető), valamint egyéni riportot és visszajelzést az értékelteknek.

Alkalmazási területek: