Innovatív gondolkodás

Date: 2013-07-04 Category: ,

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

innovative-thinking2

A legtöbb vállalatnál jellemzően nincs hiány a jó ötletekből, habár a sikeresen végrehajtott innovatív folyamatok száma igen kevés. A programon résztvevők meg fogják érteni, hogy manapság elvárás a kreatív értékteremtés. A korszerű megoldások egyéni vagy csoportos fejlesztéséhez különböző eszközök állnak majd rendelkezésükre, valamint megtanulják, hogyan adhatják el az ötleteiket.

innovative-thinking„HA NEM VAGY KÉSZ ARRA, HOGY HIBÁZZ, SOHA NEM LESZEL KÉPES SEMMI EREDETIT TEREMTENI” – így utal Sir Ken Robinson a kreativitás elengedhetetlen feltételére. Annak érdekében, hogy jó ötletekből fakadó értékteremtő megoldást kapjunk, számos tényező megléte szükséges: az elengedhetetlen agyi funkciók, bátorság, hogy másképp gondolkodjunk, inspiráló és támogató környezet, megfelelően kezelt, integrált végrehajtási folyamat, ezek mind nélkülözhetetlen elemei az innovációnak.

A SIKERES INNOVÁCIÓS FOLYAMAT eléréséhez, fontos hogy tudatosan vizsgáljuk a szervezet megújuló értékláncát. Értjük ez alatt mind az innovatív stratégia ötleteléstől a kiválasztásig tartó folyamatát, mind azt a fázist, ami egy ötlet fejlesztésétől az első üzleti megoldás eladásáig tart. Külön részben fogjuk taglalni a vezetőket is meggyőző megoldások prezentációs módszereit, valamint bemutatjuk ezek előnyeit és hátrányait.

A program végére a résztvevők képesek lesznek tudatosan végrehajtani több ötletet és javaslatot, és az új problémamegoldó technika alkalmazása révén hozzájárulhatnak a még inkább innovatív szervezeti működéshez.

További kapcsolódó képzéseink