Mesteri prezentációk tartása

Date: 2013-07-04 Category: , ,

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

Professional_presentation_Delivery_Head

A professzionális prezentáció hasonló a flörthöz – figyelem felkeltéssel kezdődik, amely önkifejezés és önmegvalósítás is egyszerre. A résztvevők megtanulják, hogy hogyan ragadják meg és tartsák meg a nézők figyelmét, illetve hogyan prezentáljanak annak érdekében, hogy változást érjenek el a nézők gondolkodásában és viselkedésében.

Tréningünk kialakításakor többek között ihletet merítettünk Steve Jobs méltán világhírű prezentációs gyakorlatából és Lee LeFever A magyarázás művészet című sikerkönyvéből.

professional-presentationCSAK PÁR MÁSODPERCÜNK VAN ARRA, hogy felkeltsük valaki figyelmét és körülbelül 10 percünk, hogy megtartsuk azt. Ez után váltani kell, hogy megint nyerjünk 10 percet. Talán ez megmagyarázza, hogy a felolvasott listákkal és olvashatatlan táblázatokkal teli prezentációk többsége miért unalmas a hallgatóság számára.

A TRÉNING RÉSZTVEVŐI MEGTANULJÁK a saját prezentációjuk fejlesztésével – alapos felkészülést követően – hogy miként használják tudatosan a kommunikációs csatornákat, illetve hogyan olvassák a hallgatóság jeleit. A legfontosabb, hogy a hallgatóság mit visz magával a prezentáció végén.

A program végére a résztvevők képesek lesznek professzionális, magával ragadó prezentációkat tartani, amelyek inspirálóak és képesek megváltoztatni a hallgatóság gondolkodását és viselkedését.

Előfeltételek

 

További kapcsolódó képzéseink

  • Prezentációs Klinika
  • Train-the-Trainer: Training Fundamentals