Work-Life Balance

Date: 2013-07-04 Category: ,

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

A munka és magánélet egyensúlya 

work-life-balance2

Hogyan lehetséges, hogy mindenkinek megfeleljünk és, hogy belezsúfoljunk mindent 24 órába? Mi a „quality time”? Ez az, amit otthon élünk meg? A program ezen kérdések válaszát célozza meg és segítséget nyújt, hogy egyensúlyt hozzunk létre a munka és a magánélet között. Nem csupán egy másfajta hozzállást alapoz meg, hanem módszereket ad másik megközelítésre az élet irányításával kapcsolatosan.

work-life-balanceA TRÉNING CÉLJA, hogy segítsük a résztvevőket megérteni és megtalálni a „quality time”-ot, amely értékeket és örömöt hozna nekik. Támogatjuk a résztvevőket, hogy felfedezzék azokat a dolgokat amelyek hozzájuttatják őket rekreáció pluszhoz a munkájukban. Ezek azok az élmények amelyek felfrissítőek és inspirálóak és talán az áramlat élményhez vezet.

A KIINDULÓPONT a jelenlegi életstílus elemzése. A saját motivációi által a résztvevők megismerik, hogy hogyan dolgozzanak hatékonyan a fontos célok elérése érdekében a munkában és a magán életben egyaránt. A program stressz menedzsmenti és rekreációs technikákat is ajánl, szóval a résztvevők fejleszteni tudnak egy kiegyensúlyozotabb életet.

A program végére a résztvevők képesek lesznek elkészíteni egy személyes fejlődési tervet és megoldást a személy diagnózis alapján. Képesek lesznek létrehozni egy egészséges és harmónikus egyensúlyt a munkahelyi feladataik és a magánéletük között.

További kapcsolódó képzéseink