Develor Café – Innováció reggelire

develor-logo


A DEVELOR az Európai tréningpiac egyik leginnovatívabb vállalata, évente átlagosan 10 új, vagy jelentősen aktualizált programmal örvendeztetjük meg ügyfeleinket. Regisztráljon már most a 2017-ben újra megrendezésre kerülő Develor Café demó tréning sorozatunkra. A tavalyi évhez hasonlóan idén is havonta 1-1 aktuális témát mutatunk be üzleti reggeli keretében. Akit érdekelnek az újabbnál újabb megoldások és érdeklik a kávékülönlegességek, köztünk a helye! A programjainkra egyaránt várjuk üzleti vezetők, HR vezetők és képzési szakemberek jelentkezését!

A 2017-es kávéházi menünk:

Július 19. – 09:00 – 12:00 Team Sociomapping – Vaníliás-mandulás café Croquant-tal

Előadó: Krihó-Földesi Iréndc_2017_julius

A csoporthatékonyság növelés és a csapaton belüli kommunikáció fejlesztésének új eszköze a Team Sociomapping®. A Develor egyedi szolgáltatása egy innovatív, hatékony diagnosztikai módszer, amely egy különleges és egyedi grafikai felület segítségével, segít megjeleníteni, elemezni és fejleszteni a csapaton belüli kapcsolatokat, kommunikációt és döntéshozást. Segítségével feltárhatjuk, mely területeken még nem optimális az együttműködés, a kommunikáció, annak minősége, hatékonysága így felismerhetjük a problémás kapcsolatokat, ezzel folyamatosan fejleszthetjük a csoporthatékonyságot. A módszer sikerét több tucatnyi csoporton végzett vizsgálat igazolja, beleértve számos multinacionális vállalat felső vezetői csapatát is.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A DEVELOR Café helyszíne: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

A résztvevői helyek száma korlátozott, ezért jelentkezzen még ma, küldjön e-mailt a nevével, munkakörével, mobilszámával és a választott program címével Pázmándi Ritának a rita.pazmandi@develor.com címre.