Ügyfeleink mondták

 • "A Develor nagy segítség számunkra, főleg készségfejlesztés területén. Megértik igényeinket és elvárásainkat. Mindig tudják mit, mikor és hogyan. Ugyanazt a magas minőségű szolgáltatást kapjuk tőlük minden alkalommal. Megbízhatóság, gyorsaság, rugalmasság. Bármi lehetséges a Develorral.”

  Salfai-Kovács Andrea, HR Manager -Tchibo

     
 • "Az E.ON DSO-nál évek óta dolgozunk egy erős munkabiztonsági kultúra kialakításán. 2015 végén a DSO vezetése úgy döntött, hogy az 50 fős vezetői csapat érzékenyítése és vezetői példamutatásának erősítése révén szeretnénk tovább lépni ezen az úton. A korábbi workshopokat követően ezúttal külső partnert, a Develor Tanácsadó Zrt.-t bíztunk meg egy programsorozat kidolgozására és megtartására. A vezetőkkel folytatott telefonos interjúkat követően a Develor javaslatot tett az általunk elképzelt 3 alkalomból álló workshop sorozat programjára vonatkozóan. Az első egy órás alkalom a téma iránti attitűd erősítéséről, a második és harmadik egy-egy releváns vezetői készség megerősítését szolgálta (visszajelzés a munkabiztonsági bejárás során és munkabiztonsági üzenetek feldolgozása szakmai értekezlet keretében. A Develor kiváló teljesítményt nyújtott, maximálisan rugalmasan igazodott az igényeinkhez. Amikor valamelyik workshop valamivel kevésbé kedvező értékelést kapott, azonnal reagáltak rá. Az együttműködést és a programokat sikerként értékelték szakértőink, mind pedig a cég vezetése."

  Darázs Henriett, Munkavédelmi Vezető - E.ON Hungária Zrt.

 • “A Mátrai Erőmű Zrt. 2012 tavaszán kötött szerződést egy teljes körű, összesen 2300 munkavállalót, valamint felső- és középvezetőt érintő képzési program koncepciójának kialakítására és lebonyolítására a Develor Tanácsadó Zrt-vel. A képzés a munkabiztonság erősítését és a biztonságtudatos attitűd kialakítását tűzte ki célul az RWE AG anyavállalat irányelveit és ajánlásait is figyelembe véve. A Develor Tanácsadó Zrt. egy teljesen új megközelítésen alapuló, az interaktivitásra és a bevonásra kiemelt figyelmet fordító programra tett javaslatot. Az újszerű, a viselkedés és hozzáállás megváltoztatására irányuló attraktív ajánlat minden elemében megelőzte versenytársait. A tréningeket végrehajtó tapasztalt és szakmailag képzett 5 fős tréner-csapat minden várakozást felülmúlva túlteljesítette szigorú vállalásaikat, és 26 munkanap alatt teljesítette a 105 tréninget minden munkavállaló és vezető elégedettségére. Az intenzív és hatékony 4 órás képzéseken olyan jelképeket tudatosítottak dolgozóink gondolkodásában, amelyek azonnal beépültek mindennapjaikba. Cégünk teljesen mértékig elégedett a képzési program kifejlesztésével és lebonyolításával. Partnerünk, a Develor Tanácsadó Zrt. és közreműködő munkatársai maximálisan teljesítették a vállalásokat.”

  Lados Tibor, humán erőforrás igazgató - Mátrai Erőmű Zrt.

 • "Alstom Hungary selected Develor Co. ltd as a training company given its outstanding records and proven track record on the leadership related training subject. With this training we aimed at improving the leadership qualities of Thermal Service line managers. We are satisfied to see evident results of the managers in their daily operation, not only on individual level but also on a group level as well."

  Tóth Tímea, Country HR Manager - Alstom Hungária Zrt.

 • magyarcom“Our Intercultural training course was developed by the experts of Develor as our cooperation partner within the frame of our development program in English language. By the development of this training, an idea we had envisioned for long came true. Professionalism, credibility and effectiveness. These qualities feature the work of Develor.

  Professionalism - because they provided an up-to-date, high level and customized knowledge transfer with fully responding to our specific needs.

  Credibility – because they formed the attitude and approach of the participants involving them in an interactive way based on real life examples and personal trainer’s experiences.

  Effectiveness – because our colleagues beyond being highly happy and contented with the training course, they got enriched by tools and methods that when applying them they could achieve measurable results in their work.

  Therefore, we believe to have further opportunities for future cooperation with the dynamic, cheerful and devoted team of Develor.”

  Torma Csilla, CFO MCS / ICSS – CEE - Regional Office - MagyarCom

 • "2009 őszén a munkatársak fluktuációja fél éven belül elérte a 25%-ot. Jó néhány vezetőnk is elhagyta a vállalatot, ami jelentős problémákat okozott. Ez a szituáció kihatott a társaság működőképességére is. Ezen a ponton hoztuk meg azt a döntést, hogy elindítunk egy vezetőképző illetve tehetségek és kulcs munkatársak megtartására irányuló programot. Számomra fontos volt a program mérhetősége és a megtérülése. Konkrét célokat tűztünk ki a kezdetekkor és figyelemmel kísértük azok teljesülésének mértékét. Azt vártuk a Develortól, hogy jelentősen javítson több teljesítménymutatót is. A projekt nagyon gyorsan mérhető eredményeket hozott. A munkaerő fluktuációja a 2009 második felében levő 25%-ról 10% alá csökkent, ezt a szintet fenn is tudtuk tartani. Emellett már két újabb felmérés is bizonyította, hogy jelentősen nőtt a belső munkavállalói elégedettségi index, ami a program indulása előtt 53% volt, az a projekt közben elérte a 74%-ot, mára pedig 90% fölött áll. Ez az eredmény nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő, mára a legmagasabb az Alcoa világában.

  A tréningek is sikeresek voltak, az elégedettségi mutató folyamatosan 90% feletti. A munkatársak pozitív visszajelzései megerősítették a programot és újabb témákat emeltünk be a tréningek közé. Én és a menedzsment team is elégedett a magas szintű megoldásokkal, amit a Develor tervezett és kivitelezett. Őszintén ajánlom szolgáltatásaikat mások számára is. "

  Katus István, Alcoa - CFO, Director, European Financial Services & Finance Hungary

 • denso-logo

  "A vállalatnál korábban megkezdett vezetőfejlesztési program 2011. elején új állomásához érkezett. A felsővezetői elvárások és a HR tervei alapján a tréningek folytatására egy alapos és professzionális diagnosztika alapján kerülhetett sor. A felmérés és az erre épülő képzés fókuszába a vállalat középvezetői köre került: Assistant Manager, Manager és Senior Manager munkatársak, összesen 53 fős létszámban. A felmérés és az egyéni konzultációk eredményei alapján a Develor tanácsadóitól mind minőségben, mind mennyiségben szakmai végrehajtást tapasztaltunk. Speciális igényeink és kéréseink beépültek a folyamatba. Kijelenthető, hogy tartalmas, hasznos és kézzelfogható információt kaptunk. A Develor tanácsadói mind a kérdőív kidolgozása, mind a lebonyolítás és értékelés során ügyfélközpontúan, rugalmasan, igényeinket teljes mértékben figyelembe véve végezték munkájukat, elvárásainknak megfelelően.”

  Látos István, HR igazgató - Denso

 • "Cégünknél, a Becton Dickinsonnál stratégia fontosságú a munkabiztonság kérdése. Amikor 2015 közepén – követve a vállalati központ ezirányú törekvéseit – az ezzel kapcsolatos korábbi képzések kiegészítésére, a munkabiztonságú kultúra megerősítésére partnert kerestünk, örömmel fedeztük fel, hogy a Develor rendelkezik ezen a téren tapasztalatokkal. Már az első kapcsolatfelvétel során meggyőződhettünk a Develor szakértelméről. Azzal bíztuk meg a Develort, hogy egy a cégünk munkabiztonsági kockázataira szabott, fél napos attitűdformáló workshopot fejlesszenek ki és tartsanak meg a termelésben dolgozó munkatársak számára. Az előkészítő szakaszt követően 2015 második félévében 32 alkalommal szerveztünk workshopokat, melyben átlagosan 15 munkatárs vett részt. A Develor kiválóan kezelte mind a szakmai kihívásokat, mind pedig a szervezéssel kapcsolatos igényeinkre maximális rugalmassággal válaszolt, volt, amikor 4 csoportnak tartottak párhuzamosan workshopot. Az együttműködést maximális sikerként értékelték szakértőink, mind pedig a cég vezetése.

  Jó szívvel ajánljuk a Develor szolgáltatásait másoknak is."

  Schattinger Andrea, EHS specialista - Becton Dickinson

 • sony-electronics-logo

  “2009 óta dolgozunk együtt a Develorral a vezetői utánpótlást fejlestő programokon. Miután az első programot sikerként könyveltük el és kitűnő üzleti befektetésnek bizonyult, 2012-ben elindítottuk a második csoportot. Amikor 3 évvel ezelőtt partner kerestünk vezetőink képességeinek fejlesztésére, az alábbi követelményeket támasztottuk a leendő szolgáltatóval szemben: legyen képes a különböző országokban egységesen magas szinten kivitelezni a programot, rugalmasan és az üzleti érdekeinket figyelembe véve tudjon együttműködni annak érdekében, hogy valós fejlődést érjünk el egyszerű tréning program helyett, biztosítsa, hogy a program tartalma és annak kivitelezése a vállalati kultúránk figyelembe vételével és folyamatainkra szabott módon történjen.”

  Örömmel dolgozunk a Develorral, mivel teljes mértékben megfelelnek az általunk támasztott követelményeknek, és ami még fontosabb, etikus üzleti partnernek bizonyultak, akik ügyfeleikkel hosszú távú, bizalomteljes kapcsolatra törekednek."

  Vadász Imre, HR igazgató - Sony Europe Limited Magyarországi Fióktelepe

 • alpine-logo"Az Alpine az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektet a vezetői csapatának fejlesztésére, készség és attitűd szinten egyaránt. Ennek következtében a HR-re hárult annak a felelőssége, hogy egy olyan fejlesztő programot állítson össze a vezetők számára, ami biztosítja a személyes, és vezetői kompetenciáik fejlődését. A koncepció kialakításához olyan tréning cégre volt szükségünk, amely elegendő erőforrással és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy ilyen sokrétű fejlesztési programot megfelelő minőségben tudjon levezényelni. A fejlesztési folyamat során a résztvevők többek között az önismeret, a vezetői kommunikáció, a delegálás és a motivációs technikák területén válhattak felkészültté. A fejlesztés ívét a Develorral közösen alakítottuk ki, és annak köszönhetően, hogy megfelelő rálátással bírtak a szervezetre és kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeztek teljesítményértékelő rendszerek kialakítására és fejlesztésére vonatkozóan, az ebben a témában indított projekt szakmai támogatásával is őket bíztuk meg. A vezetőfejlesztés során összesen három vezetői szint került fókuszba, mindhárom szint képzését követően a visszajelzések a program résztvevőitől egyértelműen pozitívak voltak. A Develor csapata és trénerei mindig felkészülten, professzionális szakmai hátteret biztosítva tartották meg a tréningeket munkatársaink részére, melyek visszajelzése pozitív volt és fejlődésüket maximálisan segítette.

  A fentiek alapján szívesen ajánlom a Develor vezetőfejlesztési és HR tanácsadási szolgáltatásait."

  Szántó-Árki Hajnalka, Senior Manager HR&GA - Alpine Electronics Manufacturing of Europe Ltd.

 • "At the Hungarian Siemens group a Talent Program has been introduced with the utmost support from the top management. We have selected Develor Consulting for the implementation of the first phase of the Talent program as a result of an open tendering process. The first phase of the Talent program was complemented with a Development Center (DC) so that we would have further information - other than the result of the performance appraisal results - for the compilation of the individual developmental plans for our talents. The challenge for us and for Develor Consulting was not only to deliver a high quality DC, but it was also

  • to define tasks that would measure their talents according to the global Siemens competence system,
  • DC observers would be able to objectively evaluate the talents’ competences based on the noted behavior and the same criteria
  • to have as much information as possible by the end of DC that can be utilized for the individual plans

  The course designer group and consultants of Develor Consulting Ltd. provided an excellent system in assessing our talents. Both in the preparatory phase of tasks and in making Siemens competences measurable, and during the DC itself and in giving feedbacks they have been customer oriented, flexible and professional in carrying out their tasks. They implemented a high quality diagnostics methodology, which provided a result that exceeded our expectations."

  Juhász Gabriella, Képzési és szervezetfejlesztési vezető - SIEMENS Zrt.

 • "A Robert Bosch Elektronika Kft. és a Develor Zrt. (valamint jogelődje, a Door Training CE Kft.) együttműködése 2003 óta áll fenn. Az elmúlt 10 évben az alábbi tréningek megtartását bíztuk a Develor trénereire:  Mesterművezető program, Insights Személyes hatékonyság fejlesztése, tudatos kommunikáció, prezentáció technika. Kiemelkedő a Mesterművezető program, amelyben 110 műszakvezető és körülbelül 30 művezető vett részt. A tréningsorozat sikerességét a kollégák lelkes részvétele, a kimagasló értékelés és a tréning hatékonysága, azaz a tanultak sikeres gyakorlati alkalmazása bizonyítja. A 3. modul során a teamcoaching beépítése és ezáltal az egyedi példák feldolgozása elkötelezetté tette a kollégákat a javítás és saját területükön az új megoldások alkalmazása iránt. Elismerés illeti a trénereket, akik mindig alapos diagnózist követően és testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg tréningjeiket, átadva kollégáinknak azt a praktikus tudást és szemléletmódot, amely sikeressé teszi őket munkájukban."

  Magyar Judit, Development Manager - Robert Bosch Elektronika

 • "Our relationship with Develor began 3,5 years ago. They have provided us with high quality, customer-oriented service ever since. This not only refers to their classical “soft” skill training courses, but also to “combined profile” programs such as their workshops based on economization. Following the training, the decrease of our inventory was noticeable even in terms of hard numbers. And this positive effect was lasting."

  Terényi Nándor,Személyzetfejlesztési osztályvezető - ELMŰ Nyrt.

 • “A már két éve tartó együttműködésünk alapján, a következő két jellemzővel tudnám leírni a Develort: professzionalizmus és partnerség.

  Professzionalizmus: jól felkészült és hiteles trénerek nyújtanak kiváló támogatást különböző rendezvények megszervezésében. Partnerség: közös együttműködés a szükséges lépések meghatározása érdekében.”

  Kovács Barnabás, Országos területi értékesítési vezető - Wrigley Hungária Kft.

 • "Over the last few years, Develor’s staff has played a significant role in training our leaders. We highly recommend their Leadership Academy program for all newly appointed leader."

  Mezővári Johanna, HR Manager - UPC Magyarország

 • "For us, Develor is a dependable partner who we can always count on if we are looking for high-level creativity at upper-management training courses. Effectiveness, dynamism and true teamwork are all hallmarks of their performance. This is why we have continuously chose the Develor team over the years."

  Dr. Rita Bede, Media Relations Manager - British American Tobacco