Aikido Vezetés©

Date: 2013-07-04 Category: ,

Vajon a vezetés csak technikák tárháza, vagy valami, ami minden egyes vezető esetében belülről fakad? Mi a vezetés forrása és hogyan tudunk kapcsolódni hozzá? E tréning a japán Aikido és a Kaizen művészetét ötvözi a nyugati elméletekkel, mint az érzelmi intelligencia vagy pozitív pszichológia. Olyan vezetők számára készült, akik vezetői stílusuk mélyebb dimenzióiban szeretnének elmerülni. A program segít felfedezni magukban olyan erőket és energiákat, amelyek meglétére korábban nem is gondolt. Ezen energiák segítenek a lehető legkevesebb energia befektetésével maximalizálni a pozitív hatásokat, mind a saját, mind csapat teljesítményének tekintetében.

A DEVELOR LEGÚJABB VEZETŐI HATÉKONYSÁGOT FEJLESZTŐ MEGOLDÁSA azért jött létre, hogy összekapcsolja a résztvevőket vezetői energiájuk belső forrásával és újabb forrásokat fedezzenek fel saját magukban, és megtanulják, hogyan irányítsák energiájukat és hogyan energizáljanak és motiváljanak másokat. A tréning egy erőteljes gyakorlati eszközt is ad ahhoz, hogy a technikákat a mindennapi élet során is alkalmazhassák a résztvevők.

AZ AIKIDO VEZETÉS egyesíti az Aikido, a Kaizen, a Pozitív Pszichológia (a növekedés pszichológiája) elveit és az érzelmi intelligencia elemeit. A program során a vezetőket végigvezetjük egy mély, ugyanakkor örömteli felfedezésen, amely lehetőséget ad arra, hogy felismerjék képességeiket ezeken a területeken. A résztvevők a páros gyakorlatokon keresztül elsajátíthatják az Aikido vezetési stílust, mely által vezetői munkájuk hatékonyabbá és szervezeti kapcsolatok harmonikusabbá válhatnak.

A program végére a részt-vevők képesek lesznek eljutni belső motivációjukhoz és egyéni vezetési stílusokhoz, megtalálják az új energiát és egyensúlyt. Képessé válnak az energizáló, kreatív és növekedést elősegítő vezetési stílus elsajátítására.

További kapcsolódó képzéseink