Alkalmazkodás Változó Környezetben

Date: 2017-08-24 Category: ,

Munkánk és környezetünk egyre nagyobb ütemben változik; egyre több különböző feladatunk van, amit egyre rövidebb idő alatt kell tudnunk kezelni, újabb elvárásokkal, folyamatokkal és eszközökkel szembesülünk, többféle megrendelőhöz és csapathoz kell alkalmazkodnunk.

  • Hogyan maradjunk rugalmasak és nyitottak ennyi változás mellett?
  • Hogyan kezeljük a változó prioritásokat és munkamennyiséget?
  • Hogyan maradjunk pozitívak a változások mellett?

Tréningünk a munkavállalói oldal szemszögéből közelíti meg a fenti kérdéseket, arra fókuszálva, hogyan kezeljék rugalmasan a változásokat és hogyan profitáljanak a változó környezetből és prioritásokból. A program segít a résztvevőknek kiaknázniuk a bennük rejlő belső motivációt, amely révén konstruktívvá válnak és tudatosan alkalmazkodnak a változásokhoz, illetve felelősségteljesen kezeljék saját motivációjukat. A sikeres alkalmazáshoz a vállalati kultúra támogatása elengedhetetlen első sorban a belső teljesítménymenedzsment rendszeren keresztül.

A program végére a részt-vevők képesek lesznek pozitív irányba változtatni gondolkodásukat és azt fenntartani. Képesek lesznek felmérni és fejleszteni a rendelkezésükre álló erőforrásokat, valamint jobban építeni erősségeikre és belső motivátoraikra.

Lehetséges követő kurzusok: