Karib kaland

Date: 2013-07-04 Category: ,

A Develor Karib Kaland programja© a tapasztalati tanulás módszerén alapul, ugyanakkor a játék örömével ajándékozza meg a résztvevői csapatot. A jó hangulatú játék során a résztvevők tapasztalatot szereznek a tervezés fontosságáról, átélik, hogy miként lehet hatékonyan döntéseket hozni, miközben korlátozott erőforrások és információ áll a rendelkezésükre.

MINDENKI TUDJA, MILYEN FONTOS a tervezés és a helyzetelemzés, ha jó döntést akarunk hozni. Tudjuk, de nem biztos, hogy így is teszünk…

EBBEN AZ IZGALMAS SZIMULÁCIÓBAN a résztvevő csapatoknak nagy mennyiségű információt kell feldolgozniuk folyamatos időnyomás alatt. Ennek megfelelően hatékonyan kell kommunikálniuk, a feladatok elosztásáról kell gondoskodniuk. Gyorsan kell alkalmazkodniuk a változó körülményekhez, rugalmasan követve a stratégiájukat. Amennyiben sikeresen kezelik ezeket a tényezőket, sikeres döntéseket lesznek képesek hozni és sikert érnek el a játék során.

A GYAKORLAT LEZÁRÁSA UTÁN összegyűjtjük a feladat végrehajtásával kapcsolatos egyéni és csapat szintű tapasztalatokat, majd a tanulságok megfogalmazását követően akciókat fogalmazunk meg a mindennapi munka hatékonyságának fejlesztésére vonatkozóan. Ez az izgalmas, látványos indoor program önmagában is alkalmas csapatépítési és fejlesztési célok elérésére, de képezheti egy szervezeti rendezvény, tervező találkozó részét is.

A program végére a résztvevők képesek lesznek  javítani az egyéni és csoportos szintű döntéshozatali hatékonyságukon, valamint az együttműködési és kommunikációs készségükön.

További kapcsolódó képzéseink