Hatékony Értekezletek Vezetése

A tréning mindazokhoz szól, akik munkájuk során értekezleteket szerveznek, vezetnek, vagy egyszerűen csak aktív résztvevőként hozzájárulnak a megbeszélések sikeréhez – vagy éppen sikertelenségéhez.

VANNAK, AKIK ÚGY GONDOLJÁK, hogy az értekezlet az aktív egyéni munkához képest csak haszontalan időrablás – és ha rosszul végezzük dolgunkat, igazuk is lesz. A program azt elemzi, melyek azok a körülmények, amelyek az értekezletet a valóban hasznos információk és döntések terepévé teszik. Vajon ez az a forma, ami az adott feladat elvégzéséhez a legalkalmasabb? Van-e világos célunk? Ebből származtatjuk-e a részvevők körét és a napirendet? Megfelelő-e az előkészítési munka? Megteremtettük-e a problémamegoldás vagy a döntéshozás feltételeit?

A RÉSZTVEVŐK EHHEZ HASONLÓ KÉRDÉSEK SEGÍTSÉGÉVEL ALAKÍTJÁK KI SAJÁT TUDÁSTÁRUKAT a hatékony és hatásos értekezletek megszervezésére. Személyes akciótervet dolgoznak ki, hogy munkájukhoz visszatérve a mindennapokban is alkalmazni tudják mindazt, amit a tréningen elsajátítottak.

A program végére a résztvevők képesek lesznek felkészülni és levezetni olyan értekezleteket, amelyek érdekesebbek, hatékonyabbak és kevesebb frusztrációt okoznak.

További kapcsolódó képzéseink