Elkötelező Vezető

Date: 2016-11-14 Category: ,

Sok vezető azt feltételezi, hogy az elkötelezettség a felsővezetés és a HR feladata. Ők azok akik, képesek megteremteni a feltételeket a vállalatnál, amelyek lehetővé teszik és támogatják, hogy munkatársaik magas szinten elkötelezetté váljanak. De vajon olyan dolog ez, amit csak felülről lehet befolyásolni? Lehetséges ez egyáltalán? Mik a feladatai és milyen lehetőségei vannak a közvetlen- és középvezetőknek, hogy növelni tudják az elkötelezettséget?

A PROGRAM CÉLJA, hogy erősítse a vezetők felelősségérzetét munkatársaik elkötelezetté tételében és annak fokozásában, a megfelelő vezetői eszközök biztosítása mellett.

A PROGRAM SORÁN A RÉSZTVEVŐK MEGTANULJÁK az elkötelezettség különböző szempontjait, összetevőit, szegmenseit és tényezőit ahhoz, hogy megismerjék és gyakorolják azokat a vezetői tevékenységeket, amelyek rövid időn belül, hatékonyan biztosítják a változást és az eredményeket. Ez az alapja a középvezetők gondolkodásmódjának azonnali változásának, és lehetővé teszi számukra a vezetői sztenderdek és aktivitások alkalmazását.

Ezeken a közvetlen hatásokon túl, azokkal a vezetői aktivitásokkal is foglalkozunk, amelyek lehetővé teszik a vezető számára az elkötelezettség hosszú távú befolyásolását; hogyan kezeljék hatékonyan a munkatársaik igényeit és aggodalmait az Employee Journey különböző szakaszaiban. Képesek lesznek felfedezni és építeni, azokra a motiváló elemekre, amelyek munka vagy pozícióváltáskor is fontosak maradnak.

Ezzel a megközelítéssel és vezetői aktivitásokkal a középvezetők képesek lesznek jobban meglátni és értékelni munkatársaik személyes szükségleteiket, majd olyan környezetet teremteni számukra, mely segít elkötelezettségük növelésében.

A program végére a részt-vevők képesek lesznek tudatosan pozitívan befolyásolni munkatársaik elkötelezettségét és motivációját az Employee Journey különböző szakaszai során.

További kapcsolódó képzéseink:

  • Growth Mindset Workshop
  • További vezetőképzés programok