Kényszerleszállás

Date: 2013-07-04 Category: ,

 

“Hölgyeim és uraim! Üdvözöljük önöket a Lufthansa 1341-es, Budapestről Düsseldorfba közlekedő járatán. Utazásunk tervezett ideje, hozzávetőlegesen 2 óra, amely során Csehország, Szlovákia és Németország légterét fogjuk érinteni. Cégünk nevében is kellemes utazást kívánok önöknek.”

A KÉNYSZERLESZÁLLÁS EGY ÖSSZETETT, TAPASZTALATI TANULÁSON ALAPULÓ PROGRAM, amely a stratégiai tervezésre, együttműködésre és az időnyomás alatti váratlan helyzetben történő munkára fókuszál.

A LEBILINCSELŐ SZIMULÁCIÓS PROGRAM SORÁN az utasok egy mindennapi repülőút hangulatát tapasztalhatják meg trénerünk segítségével, aki egy légi utaskísérő szerepében teremti meg a megfelelő környezetet. A beszállást követően az utasok megnézhetik a felszállást és a repülést. A tervezett leszállási idő előtt egy órával az utaskísérő infomálja utasait a pilótafülkében zajló eseményekről; a pilóták ételmérgezést kaptak, ezért robotpilóta üzemmódba állították a gépet. Az utaskísérő nem túl tapasztalt és a pilóták állapota teljes figyelmét lefoglalja. A helyzet miatt a Boeing az utasok kezébe kerül, rájuk hárul a feladat, hogy végrehajtsák a landolást a düsseldorfi repülőtéren…

A SZIMULÁCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTELLEL a csapat próbára teheti képességeit egy különleges és szórakoztató szituációbant. A programot követő értékelő megbeszélés lehetővé teszi a megszerzett tapasztalatok minden napi munkájukba történő integrálását.

A program végére a résztvevők képesek lesznek döntéshozatali hatékonyságuk növelésére, együttműködési és kommunikációs készségeik feljesztésére egyéni és szervezeti szinten.

További kapcsolódó képzéseink