Growth Mindset

Nem vagy elég okos hogy megoldd … vagy MÉG NEM oldottad meg? Ezt a kérdést kell magadnak feltenni, amikor egy számodra nehezen megoldható problémával szembesülsz – állítja Carol Dweck, pszichológus. Az amerikai professzor számos úttörő kutatásáról híres mind az emberek sikeressége (vagy éppen sikertelensége) mögötti tényezők, mind a motiváció területén.

KÉPESSÉGEINK NINCSENEK KŐBE VÉSVE! Határozottan hiszünk Dweck fő állításában, miszerint az intelligencia és a személyiség jobban fejleszthető, mint a változtathatatlanul beivódott vonások. A workshop arra az elképzelésre épült, hogy mi szerint tudja a résztvevő agyi kapacitását növelni, hogy meg tudja oldani az elé kerülő problémákat hozzáállása formálásával és a megfelelő technikák elsajátításával.

A FIXED ÉS GROWTH MINDSET ELMÉLET SEGÍTI a vezetőket és munkatársakat egyaránt, hogy felfedezzék az általuk elfogadott gondolkodásmód milyen hatással lehet a jövőbeni teljesítményükre és fejlődésükre. A workshop résztvevői egyértelmű és gyakorlati útmutatást kapnak arról, hogyan ismerjék fel és fordítsák át rögzült szemléletmódjukat, valamint hogyan váljanak agilisabbá munka környezetükben és hogyan változtassák szemléletüket pozitív irányba. A program gyakran kiindulási pontja lehet bármilyen vezetőfejlesztésnek, vagy akár értékesítési-, elkötelezettség és ügyfélélmény fejlesztési projektnek, hiszen segít a megfelelő attitűd formálásában és a változásokhoz szükséges energiaszint elnyerésében.

Lehetséges követő kurzusok

  • Munkatársi elkötelezettség program
  • Ügyfélélmény program
  • Vezetőfejlesztés
  • Értékesítés fejlesztés