INSIGHTS DISCOVERY

Date: 2013-07-01 Category:

Ez a lenyűgöző személyiségtipológia és az erre épülő tréning programjaink egy közös, színes nyelvre alapozva segítenek a résztvevőknek abban, hogy megismerjék a sokoldalú személyiségtípusokat és azok igényeit, alkalmazkodni tudjanak a különböző kommunikációs helyzetekhez és ezáltal növelni tudják az interperszonális kapcsolatok és együttműködés hatékonyságát.

A kommunikációnk akkor a leghatékonyabb, ha felismerjük a partnerünk igényeit, elvárásait és alkalmazkodni tudunk a partner személyes stílusához.  Minden ember önálló egyéniség; a stílus, az elvárások és igények személyenként eltérőek. Programunk segít feltárni, hogyan tudhatunk meg többet önmagunkról és másokról, és hogyan használhatjuk ezt a tudást a hatékonyabb kommunikáció érdekében. Az Insights Discovery Rendszer egyik legnagyobb erőssége, hogy rendkívül kidolgozott és komplex, ugyanakkor mindenki számára könnyen érthető a nyelvezete, így a résztvevők gyorsan megragadhatják a lényeget  és könnyen, hatékonyan alkalmazhatják a tréningen tanultakat a mindennapokban.

A tréning előtt minden résztvevő kitölti az Insights Értékelőt, mely alapján mindenkinek elkészítjük a személyes profilját. Ennek a személyes beszámolónak a segítségével a program során a résztvevők jobban megismerhetik a saját személyiségüket, azonosíthatják az eltérő személyiségtípusokat és könnyebben tudnak alkalmazkodni a különböző kommunikációs igényekhez. A négy Insights színenergia megismerése – Tüzes Piros, Napfényes Sárga, Föld Zöld és Hűs Kék –  egy emlékezetes, közös nyelvet hoz létre, valamint egy olyan keretrendszert, amire a résztvevők a jövőbeni interakciókat alapozhatják.

A különböző Insights programjaink középpontjában a személyes hatékonyság, a csapaton belüli együttműködés, a vezetői és az értékesítési hatékonyság áll.

 

Insights programunkról kollégáink készítettek egy rövid összefoglaló videót, mely alább megtekinthető.
A beszélgetés résztvevői: dr. Baranyai Attila, master tréner, Tóth Zoltán, tréner. Moderátor: Kopka Enikő Gréta, junior marketing munkatárs.

 

Az Insights hivatalos bemutató videóját itt tekinthetik meg:

 

 

FURTHER UNIQUE DEVELOR SOLUTIONS