Insights® Discovery Vezetői hatékonyság

Date: 2013-07-04 Category: ,

Vezetői stílusunkra hatást gyakorol a domináns színenergia használatunk, hiszen személyiségünk áthatja cselekedeteinket. Nagyon fontos, hogy egy vezető képes legyen mind a négy színenergia domináns képviselőjével megfelelő kapcsolatot teremteni, annak ellenére, hogy általában a saját színenergiánkat hordozó személlyel könnyebb az együttműködés és a kommunikáció. Ez a tréning kurzus segít, hogy vezetőként testreszabott és hatékony kommunikációval fordulhassunk a különböző személyiségű munkatársak felé.

ÚJ VEZETŐI HATÉKONYSÁGOT CÉLZÓ MEGOLDÁSUNK arra irányul, hogy a már birtokunkban lévő Insights ismeretekre alapozva folytassuk a fejlesztést. A program segítségével a vezetők felismerik saját preferált vezetői stílusukat, fejleszti tudatos szerepvállalásukat, és lehetővé teszi, hogy hatékony eszközökkel motiválják és inspirálják munkatársaikat.

AZ INSIGHTS VEZETŐI HATÉKONYSÁG PROGRAM támogatja a négy színenergia azonos szintű használatának elsajátítását vezetői munkánk során. A program során a vezetőknek lehetősége nyílik mélységében felfedezni a négy színenergiát és a nyolc különböző vezetési stílus dimenzióit, képessé válnak saját hatékonyságuk objektív elemzésére és önfejlesztő stratégiák kialakítására. A kurzus segít egyensúlyt teremteni feladataink és emberi kapcsolataink között, hogy hitelesek maradhassunk vezetői szerepünkben.

A program végére a résztvevők képesek lesznek felismerni és tudatosítani saját motivációikat, vezetési stílusukat és kompetenciáikat. Megfelelően tudnak alkalmazkodni a különböző helyzetek teremtette kihívásokhoz és beosztottjaik kommunikációs igényeihez, valamint képesek irányítani és motiválni magukat és munkatársaikat.

Előfeltétel

Potential follow-up courses