Insights® Discovery Személyes Hatékonyság

Az emlékezetes és szórakoztató program egy közös színes nyelvezet megteremtésével segíti a résztvevőket a különböző személyiségtípusok és eltérő igényeik felfedezésében, a másokhoz való alkalmazkodásban a nehéz, olykor érzékeny kommunikációs helyzetek során, és ezáltal a kollégák, ügyfelek közötti kapcsolat és együttműködés javításában.

A KOMMUNIKÁCIÓ AKKOR A LEGHATÉKONYABB, ha tekintettel van a másik fél igényeire, elvárásaira, és alkalmazkodik a másik fél személyes stílusához. Mindannyian egyéniek vagyunk, a stílusunk, az elvárásaink, az igényeink mások és mások. A programunk önmagunk és mások alaposabb megismerésében, megértésében segít, és abban, hogy mindezzel a tudással hogyan kommunikáljunk hatékonyabban a mindennapjaink során.

A tréning előtt MINDEN RÉSZTVEVŐ KITÖLTI AZ INSIGHTS ONLINE KÉRDŐÍVET, mely alapján midenkinek elkészül az egyéni Insights Discovery Személyes Beszámolója. Ezt felhasználva, a program segíti a résztvevőket, hogy jobban megértsék saját személyiségüket és viselkedésüket, felismerjenek más személyiségtípusokat és alkalmazkodjanak az eltérő kommunikációs igényekhez. Emellett pozitív közös nyelvezetet alakít ki, aminek segítségével építő módon tudják elemezni az emberek közti különbségeket. A négy színenergia használata emlékezetes közös alapot és keretet teremt, melyre a résztvevők a későbbiekben is alapozhatják interakciójukat. Emellett megismerik erősségeiket, s azon területeket, melyek lehetőséget kínálnak további fejlődésükre, hogy még hatékonyabbak lehessenek.

A program végére a résztvevők képesek lesznek felismerni mások eltérő személyes stílusát, valamint hatékonyabban kommunikálni munkatársaikkal és ügyfeleikkel; eredményesebben kezelni bizonyos konfliktusokat; egymás elfogadása révén szorosabban és hatékonyabban együttműködni.

Előfeltétel

  •  Insights Discovery Személyes Beszámoló

További kapcsolódó képzéseink