Insights® Discovery Személyes hatékonyság [Haladó]

Date: 2013-07-04 Category: ,

A program segít felfedezni a kiegyensúlyozott színenergia használat legfontosabb alapszabályait hat témakör érintésével. A Célkitűzés, Kreatív problémamegoldás és Időgazdálkodás szabályainak áttekintése segít a magasabb szintű személyes hatékonyság elérésében. Céljaink eléréséhez támogatókat kell találnunk, ebben az Együttműködés, Az ellentétes pár kezelése és a Visszajelzések adása témakörök ismereteinek elmélyítése segíthet minket. A kurzus célja, hogy segítse a résztvevők tudatos és kiegyensúlyozott színenergia használatának megerősödését és fenntartását.

AZ INSIGHTS RENDSZERÉNEK MEGISMERÉSÉT KÖVETŐEN FONTOS, hogy tudatosodjanak bennünk személyes értékeink, erősségeink és gyengeségeink. Fejlődést érjünk el a hiányzó vagy gyengébb színenergiánk használatában, annak ellenére, hogy a mindennapi gyakorlás külső segítség hiányában nem egyszerű. Az Insights Személyes Hatékonyság Haladó Kurzus hat munkahely specifikus témakört ölel fel a résztvevők fejlesztésében.

A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉS TUDATOS SZÍNENERGIA HASZNÁLAT SEGÍTSÉGÉVEL könnyebben kezeljük a kihívásokkal teli helyzeteket, problémákat, konfliktusokat; hatékonyságunk növekedik, jobb eredményeket tudunk felmutatni. Ugyanakkor támogatókat is találhatunk munkahelyi kapcsolatainkban, ami a csapatmunkában nagyobb eredményességhez vezet feladataink elvégzése során. Kommunikációs és együttműködési készségeink fejlődnek az Insights rendszer ismereteinek frissítésével.

A TRÉNING SORÁN egyszerű és emlékezetes modellek segítik a résztvevőket a meglévő és újonnan megszerzett tudás elmélyítésében és gyakorlásában, hogy a tanultakat gyorsan és hatékonyan tudják átültetni a gyakorlatba.

A program végére a résztvevők képesek lesznek hatékonyan kijelölni céljaikat, nagyobb önbizalommal és határozottsággal megoldani felmerülő problémáikat, fejleszteni időgazdálkodási stratégiáikat, hatékonyan és sikeresen együttműködni másokkal.

Előfeltételek:

További kapcsolódó képzéseink