Insights® Discovery Értékesítői Hatékonyság

Date: 2013-07-04 Category: ,

Azt gondoljuk eladni mindenki képes. Legyünk bár vásárlók vagy értékesítők tisztában vagyunk az értékesítői feladatokkal. Ugyanakkor valóban értjük, hogy mitől lesz egy értékesítő sikeres és hatékony? Programunk résztvevői megtanulhatják, hogyan növeljék értékesítési eredményeiket hozzáállásuk és viselkedésük változtatásával, készségeik fejlesztésével.

A KURZUS SORÁN az alapvető elméletek áttekintésén túl, a résztvevők elkészítenek két konkrét értékesítési akciótervet valós ügyfeleikre, amelyet a programot követően azonnal tudnak használni.

A PROGRAM SORÁN a résztvevőkkel végigmegyünk az értékesítési folyamaton a Develor sales model szerint, hogy maximalizálják hatékonyságukat erősségeik kihasználásával, építve az Insights színenergiák ismeretére. Ezek mellett meghatározzuk azokat a viselkedéseket, amelyek hozzájárulnak a sikeres értékesítéshez az résztvevők preferenciáinak figyelembevételével. A résztvevők megtanulják alkalmazni az Insights rendszert értékesítési helyzetekre vonatkozóan; hogyan ismerjék fel a domináns színenergiákat, hogyan alkalmazkodjanak hozzájuk és hogyan befolyásolják a partnereket az egyes értékesítési fázisokban. A program során lehetőség nyílik az elsajátított tudás gyakorlására vállalatra szabott helyzetekben.

AZ INSIGHTS SZEMÉLYES HATÉKONYSÁG RIPORT ÉS A HATÉKONY ÉRTÉKESÍTÉS KITERJESZTÉS segíti a résztvevőket abban, hogy megalkossák saját értékesítési stílusukat a sales folyamat egyes lépéseinek megfelelően.

A PROGRAM VÉGÉRE A RÉSZTVEVŐK KÉPESEK LESZNEK maximalizálni értékesítési hatékonyságukat mind a négy színenergia használatával figyelembe véve a partner preferenciáit és stílusát.

Lehetséges követő kurzusok:

  • Insights személyes hatékonyság
  • Tárgyalástechnika haladóknak
  • Stratégiai portfólió menedzsment