Remote Csapatok Vezetése

Date: 2013-07-04 Category: ,

Tom Allen az MIT munkatársa több mint 20 éve kutatja a remote csapatok együttműködését. Az adatok azt mutatják, hogy akik 15 méternél távolabb dolgoznak egymástól, 10%-nál kevesebb az esélye, hogy heti 1 alkalomnál többet dolgozzanak együtt.

A REMOTE CSAPATOK VALÓBAN A JÖVŐT JELENTIK. Manapság a szervezetek globális növekedésének köszönhetően, a munkatársak különböző városokból, országokból és kontinensekről végzik munkájukat. Ez a környezet új kihívásokat hoz a vezetőknek a csapattal való együttműködésben. Egy ilyen változás a kommunikációban új igényeket tár fel a technológia, rendszer és folyamat szinten egyaránt. Ezzel egyidejűleg nagyon fontos a kulturális különbségeket is szem előtt tartani.

A TRÉNING MEGALKOTÁSA MULTIKULTURÁLIS MUNKAVÉGZÉS KERETÉBEN SZÜLETETT, amely a képzést hitelessé és speciálissá teszi, keleten és nyugaton egyaránt. Ami a tréninget valóban hatékonnyá teszi az nem más mint, hogy olyan emberekkel való kölcsönhatások eredményeként született, akik remote csapatokat menedzselnek:  olyan személyeket kérdeztünk meg különböző területekről, akik saját tapasztalataik, gyakorlati tanácsaik, kihívásaik révén mutatták be ezt a témát. A kurzus szisztematikusan átvezet  a távolságból adódó kihívásokon gyakorlati tippek és konkrét szituációk által, az emberi vezetéstől a hasznos menedzsment folyamatig.

A PROGRAM VÉGÉRE A RÉSZTVEVŐK KÉPESEK LESZNEK átívelni a személyes találkozók hiányát, létrehozni egy hatékony folyamatokon, technológiai és kommunikációs normákon keresztüli együttműködést, és  segít motivált, igazi  vezetőjévé válni a remote csapatoknak.

Lehetséges követő kurzusok: