Motiváció 3.0 – A belső erő

Date: 2013-07-04 Category: ,

Ahhoz hogy munkatársaink a közöny helyett elkötelezettséget érezzenek, bizalomra, sikerre, önállóságra és felelősségtudatra van szükségük. A program, mely a motiváció legújabb modellje alapján épül fel, segít a vezetőknek megtalálni a kulcsot alkalmazottaik belső ösztönzéséhez.

A TRÉNING FÓKUSZÁBAN, egy rövid elméleti alapozás után, a munkahelyi légkör megteremtése áll, mely elengedhetetlen a kiváló teljesítményhez. Mindez a Motiváció 3.0 modell alapján történik. A feltételek megteremtésével lehetővé tehetjük munkatársaink számára, hogy közelebb kerüljenek céljaik, álmaik megvalósításához, kiterjesszék jelenlegi határaikat és fellobbanjon szunnyadó kreativitásuk.

AZ IGAZÁN MOTIVÁLT KOLLÉGA szereti munkáját, tehát a legjobbat tudja magából kihozni. A vezető legnagyobb kihívása megtalálni az átfedést az alkalmazott elkötelezettsége és a cég üzleti kihívásai között. Annak érdekében, hogy megtaláljuk a kapcsolódási pontokat minden vezetőnél, ami pozitív energiát szabadít fel, a tréning közben kombináljuk a szemléletformáló, készségfejlesztő elemeket a legújabb workshop módszerekkel.

A program végére a résztvevők képesek lesznek feléleszteni a belső motivációt munkatársaikban, valamint létrehozni egy olyan eredmény orientált munkakörnyezetet, amely hatással lehet mind a vezető mind a beosztott eredményeire, sikereire.

Lehetséges további képzéseink