Munkatársi elkötelezettségi felmérés

Date: 2013-07-04 Category:

Lépjen kapcsolatba Velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

employee-satisfaction_internal

Manapság a vállalatok többsége nem csak termékei, szolgáltatásai vagy piaci részesedése tekintetében versenyez egymással, hanem munkatársaikat, szakembereiket tekintve egyaránt. A rátermett, értékes munkatársak kiválasztása és megtartása immáron kulcskérdéssé vált. Ha a vállalat elveszíti tehetséges kollégáit, annak –a befektetett energián túl – konkrét anyagi következményei is lehetnek. Elég csak egy új munkatárs kiválasztására és betanítására gondolnunk. Az ilyen kiadásokat azonban a legtöbb vállalat nem engedheti meg magának.

A Develor MEGTARTÓERŐ FELMÉRÉSE azt veszi górcső alá, hogy vajon mennyire képes a vállalat tehetségeinek és kulcsembereinek megtartására. Rugalmasan alakítható kérdőívünk lehetővé teszi, hogy olyan területekre koncentráljunk a felméréskor, amelyek közvetve vagy közvetlenül befolyásolhatják a munkatársak elégedettségét, lojalitását, elkötelezettségét és motivációját. A megvalósítás során kiemelt figyelmet fordítunk a felmérés kommunikációjára, biztosítva ezáltal nemcsak a megfelelő információáramlást, hanem a bizalom megszerzését és a munkatársak bevonódását is. Támogatást nyújtunk továbbá a felmérés megszervezésében, és az online és/vagy papír alapú kérdőív kitöltések koordinálásában. A felmérés végén átfogó és részletes, ugyanakkor lényre törő elemzést és értékelést készítünk, melyben javaslatot teszünk a problémás területek kezelésére és a fejlesztés irányaira és a egyaránt.

A folyamat végén egy átfogó elemzést és értékelést adunk át a Megbízónak az eredményről és a javasolt továbblépési irányokról. Továbbá igény esetén támogatást nyújtunk az eredmények kommunikálásában és az akciótervek megvalósításában.

Alkalmazási területek

  • Általános munkahelyi légkör felmérése
  • Meghatározó változások előtt, alatt és után
  • Munkavállalói elégedetlenségre utaló jelek növekvő száma
  • Magas fluktuáció