Tárgyalások Tudománya [haladó]

Date: 2013-07-04 Category: ,

 

Akik gyakran tárgyalnak, tudják, hogy gondos felkészülés ellenére is könnyedén elveszíthetik a vezető pozíciójukat tárgyalás közben. Ráadásul ezek a helyzetek általában magas stresszt, konfliktust és kedvezőtlen üzletet eredményeznek. Programunk haladó tárgyalóknak készült és azokat a technikákat és modulokat tartalmazza, amelyek segítségével elkerülhetik a jellemző csapdákat, kivédhetik a dörzsölt tárgyalók által alkalmazott trükköket.

BIZONYÁRA MINDENKI ISMERI azt a jellegzetes mozdulatot, amikor Columbo az elköszönést követően visszafordul, és alázatosnak tűnő módon feltesz még egy kérdést. A megkönnyebbült gyanúsított ekkor követi el a hibát, mert már lazított az addigi erősen tudatos koncentráción. Ez csak egy a bevett tárgyalástechnikai trükkök közül, amelyet a profik rendszeresen és eredményesen alkalmaznak. Ahhoz, hogy tárgyalásaink számunkra kedvező eredménnyel záruljanak, ismernünk kell a lehetséges tárgyalási stratégiákat, képesnek kell lennünk a gyors alkalmazkodásra, a csapdák elkerülésére, és a trükkök kivédésére.

TRÉNINGÜNK ezeket a témaköröket dolgozza fel, mindezt kiemelkedően gyakorlatias formában. Minden részvevő saját tárgyalási szituációban tapasztalja meg, hogy a rövid elméleti blokkokban tanult technikák tudatos alkalmazása, jelentős mértékben növeli a tárgyalás eredményességét.

A program végére a résztvevők képesek lesznek szintén felkészült profikkal folytatott tárgyalások esetén tudatosan végigvinni a kialakított stratégiát, elkerülni a tipikus csapdákat, és elérni a kitűzött célokat.

Előfeltételek

További kapcsolódó képzéseink