Mesteri prezentáció – Végrehajtás

Date: 2013-07-04 Category: , ,

A professzionális prezentáció hasonló a flörthöz – figyelem felkeltéssel kezdődik, amely önkifejezés és önmegvalósítás is egyszerre. A résztvevők megtanulják, hogy hogyan ragadják meg és tartsák meg a nézők figyelmét, illetve hogyan prezentáljanak annak érdekében, hogy változást érjenek el a nézők gondolkodásában és viselkedésében.

Tréningünk kialakításakor többek között ihletet merítettünk Steve Jobs méltán világhírű prezentációs gyakorlatából és Lee LeFever A magyarázás művészet című sikerkönyvéből.

CSAK PÁR MÁSODPERCÜNK VAN ARRA, hogy felkeltsük valaki figyelmét és körülbelül 10 percünk, hogy megtartsuk azt. Ez után váltani kell, hogy megint nyerjünk 10 percet. Talán ez megmagyarázza, hogy a felolvasott listákkal és olvashatatlan táblázatokkal teli prezentációk többsége miért unalmas a hallgatóság számára.

A TRÉNING RÉSZTVEVŐI MEGTANULJÁK a saját prezentációjuk fejlesztésével – alapos felkészülést követően – hogy miként használják tudatosan a kommunikációs csatornákat, illetve hogyan olvassák a hallgatóság jeleit. A legfontosabb, hogy a hallgatóság mit visz magával a prezentáció végén.

A program végére a résztvevők képesek lesznek professzionális, magával ragadó prezentációkat tartani, amelyek inspirálóak és képesek megváltoztatni a hallgatóság gondolkodását és viselkedését.

Előfeltételek

További kapcsolódó képzéseink

  • Prezentációs Klinika
  • Train-the-Trainer: Training Fundamentals