Professzionális idő- és feladatgazdálkodás

Date: 2014-05-16 Category: ,

Manapság sokkal több problémánk van az idővel, mint korábban, hiszen rengeteg információ áraszt el minket naponta megannyi csatornán keresztül. Ez a program a hagyományos időgazdálkodás tréningektől eltérően nem csak a feladatok és idő hatékonyabb kezelésében nyújt segítséget, de arról is gondoskodik, hogy egy személyre szabott, megbízható rendszer segítségével a tréning résztvevői képesek legyenek kezelni az ezzel kapcsolatos kihívásokat. Mindezzel a résztvevők hatékonyabbak, kreatívabbak és stresszmentesebbek lehetnek.

JELENLEGI MUNKASTÍLUSUNK NAGYBAN ELTÉR AKÁR AZ EGY ÉVTIZEDDEL EZELŐTTITŐL; a mostani feladatok gyakran nem világosak, állandó változásokkal kell megbirkózzunk, hatalmas információ mennyiséget kell áttekintenünk és feldolgoznunk és rengeteg zavaró tényező szakít meg minket. A megváltozott körülmények között a hagyományos Időgazdálkodás tréningek már nem nyújtanak teljes körű megoldást.

EGY OLYAN RENDSZERRE VAN SZÜKSÉGÜNK, amely elég rugalmas ahhoz, hogy megfeleljen az új kihívásoknak, és amely több időt takarít meg nekünk, mint amennyi időt igényel a rendszer működtetése. Egy rendszerre, amire támaszkodni tudunk, és ezért nem kell állandóan mindent észben tartanunk, amely által szabaddá és teljesen nyitottá válhatunk a jelen pillanatra és az új dolgokra, amelyek előttünk állnak. Kurzusunk az amerikai szerző, David Allen által kifejlesztett Getting Things Done módszerre épül.

A RÉSZTVEVŐK NÉHÁNY GYORSAN BEVEZETHETŐ TIPPET, QUICK WINT SAJÁTÍTANAK EL, amelyet azonnal elkezdhetnek használni, valamint megismerik a 4 Aranyszabályt, melynek használata hatékonyabbá és stresszmentesebbé teszi őket. Ezen túl egy átfogó, a személyes igényekre szabható rendszert mutatunk a résztvevők számára, mellyel rendet tehetnek a fejükben és könnyebben tudják a feladataikat áttekinteni és priorizálni. A tréningen a módszerek bemutatása mellett a résztvevők lehetőséget kapnak arra is, hogy gyakorlatban kipróbálhassák a tanultakat és előbbre lépjenek a hatékony feladat és időgazdálkodás terén.

A program végére a résztvevők képesek lesznek egy hatékony idő- és feladatkezelő rendszert kialakítani és fenntartani, amely még több sikert hozhat számukra és több eredményt a csapatuk és cégük számára.

További kapcsolódó képzéseink