Projektmenedzsment

Date: 2013-07-04 Category: ,

Manapság a munkahelyeken egyre gyakoribb, hogy a feladatokat projektek formájában osztják ki. A gazdasági élet bármely területéről legyen is szó, az erősödő versenynek köszönhetően mind nagyobb szükség van sikeres projekt menedzserekre. Tréningünk segít még eredményesebb projekt menedzserré válni a projekt ismeretek strukturált és gyakorlatorientált fejlesztésén keresztül.

HA LEGJOBB TUDÁSUNK SZERINT MENEDZSELÜNK EGY PROJEKTET, nemcsak időt nyerünk, hanem nyereségesebbé is válunk a versenytársainknál. Ez a tréning ebben segít: útmutatást ad és segítséget nyújt a projekt menedzseri készségek fejlesztéséhez, azaz a projektek meghatározásához, kockázatkezeléshez, minőségi, idő és költség dimenziók megtervezéséhez, a projekt munka megfigyeléséhez, a teljesítés megvalósításának ellenőrzéséhez és a sikeres záráshoz.

Noha egy nagyobb, többmilliárdos költségvetésű program végrehajtásán százak dolgoznak éveken át, az alapelvek semmiben nem különböznek egy mindössze kéthetes projekt alapelveitől, még akkor sem, ha ez utóbbi esetben csak egy kollégánk segíti munkánkat.

A TRÉNINGEN BEMUTATOTT ESZKÖZÖK, MÓDSZEREK ÉS MEGOLDÁSOK nagy segítséget nyújtanak a projektek megvalósításában, függetlenül attól, hogy egyedül dolgozunk, vagy éppenséggel egy óriási csapat élén állunk, és függetlenül attól, hogy segíti-e a munkánkat valamiféle számítógépes tervezőprogram.

 A program végére a részt-vevők képesek lesznek az ötletek projektté alakítására, előkészíteni és folyamatosan figyelemmel kísérni, értékelni egy jól menedzselt projekthez szükséges összes elemet, ideértve a projektcsapat létrehozását és irányítását is.
Lehetséges követő kurzusok:
  • Projektmenedzsment workshop
  • Projektmenedzsment személyes és team coaching