Sales tanácsadás

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

Hogyan lehet jobban megdolgozni a piacunkat? Milyen területekre érdemes koncentrálni? Hogyan tartsuk meg az ügyfeleinket? Hogyan tudnám fokozni a csapatom teljesítményét? Az értékesítési vezetők naponta ilyen és hasonló kérdéseket tesznek fel magukban. Kevés olyan terület létezik, ahol a reagálás, a helyes átcsoportosítás és gyors döntés oly mértékben befolyásolná az eredményességet, mint az értékesítésben. Ha a tegnap még eredményes módszerek mára már nem hoznak érdemi eredményeket, változtatni kell!

A DEVELOR EGYEDÜLÁLLÓ TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZIK tréningek vonatkozásában. Megbízásaink során gyakran felmerült a kérdés, hogy elegendő-e az értékesítők készségeit fejleszteni, vagy rendszerszintű változtatás kell az eredményesebb működéshez. Bátran kijelenthetjük, hogy azokban az esetekben, amikor az értékesítők képzése és az értékesítési rendszer átalakítása egyaránt megtörtént eredményes projekteket zártunk.
Az értékesítéssel foglalkozó vállalatok különbözőségéből adódóan az értékesítési rendszer fejlesztése egyedi testreszabott folyamat, amelyet egy diagnosztikai folyamat előz meg. Közös pont fejlesztéseink során a Develor Szituatív Értékesítési Módszertan alapján alkalmazott diagnosztika. A diagnosztika természetesen közös munka, amelyhez Önök szállítják az adott piacra és szervezetre vonatkozó speciális ismereteket, a Develor pedig a módszertant.

A FEJLESZTÉS OLYAN TERÜLETEKRE LEHET HATÁSSAL, mint például a területi lefedettség, mutatószámok, portfólió tervezés, ügyfél kapcsolattartási normák, értékesítést támogató eszközök (template-ek, CRM felületek), stb.