Team Sociomapping

Date: 2013-07-04 Category: ,

Lépjen kapcsolatba velünk!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük, adja meg az ellenőrző kódot:

Fontos csapatok fontos ügyeinek megoldása

A Team Sociomapping már bizonyított a Mars kísérletek során. A módszer leghatékonyabb és legeredményesebb felhasználása ugyanakkor vállalatvezetői és szervezeti csoportokhoz kapcsolódik, erről sikeres cégek felsővezetői is büszkén nyilatkoznak.

team-sociomappingAZ INFORMÁCIÓRAMLÁS ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS SOSEM TÖKÉLETES – mondják a szervezeti és HR vezetők. Ezek azok a szervezeti tényezők, melyek szinte minden esetben fejlesztésre szorulnak. Annak érdekében, hogy a fejlesztési irányok objektív, mérhető módon kerüljenek meghatározásra, szükség van a csoporton belüli relációk nagy matematikai pontosságú megjelenítésére. A Team Sociomapping 3 dimenziós térképekkel és egyéni riportokkal segíti a szervezet jelenlegi és ideális állapotának megjelenítését, melyből azonnali fejlesztési lépések határozhatók meg.

A Team Sociomapping felhasználóbarát, mert a riportok könnyen értelmezhetők bárki számára. Akcióorientált módszer, mert már másnap bevezethető intézkedések képezik a fejlesztés alapját. A személyes részvétel és bevonás révén a teljes csapat elkötelezetté válik az elhatározott változások mellett. A Team Sociomapping olyan megoldás, mellyel a fejlesztés eredménye mérhető.

A program végére a kitűzött célok elérése érdekében meghatározott egyéni- és csoportos akciótervek révén mérhető módon fejlődik az adott csoport hatékonysága.

További lehetséges képzéseink