Időgazdálkodás

Date: 2013-07-04 Category: , ,

Dolgozhatunk vezetőként, üzletkötőként, asszisztensként vagy bármilyen más munkakörben, az idő mindig az egyik legértékesebb eszközünk marad. A programban elsajátítható időgazdálkodási technikák támogatják a résztvevőket a hatékonyabb munkavégzésben és segítenek kiszabadulni a határidők szorításából azáltal, hogy útmutatást adnak azok betartásához.

A TRÉNING SORÁN MEGHATÁROZÁSRA KERÜLNEK AZ IDŐ HATÉKONY és eredményes kezelését biztosító legfontosabb alapelvek és szabályok, melyek révén mindig pontosan tudjuk, hogy mi a legfontosabb következő teendőnk. A prioritások felállításának módszerén keresztül a résztvevők képesek lesznek saját tevékenységük elemzésére és releváns döntések meghozatalára időgazdálkodási kérdésekben.

A PROGRAM SEGÍT ABBAN, hogy a résztvevők megtanulják, hogyan kell célorientáltan dolgozni, figyelmüket az épp elvégzendő feladatra összpontosítani. Időgazdálkodási ismereteik és készségeik bővülnek, képesek lesznek feladataikat átruházni vagy megszabadulni azoktól, amelyek gátolják őket a személyes hatékonyságukban.

A RÉSZTVEVŐK MEGISMERHETIK, hogy a siker érdekében hogyan kell megtervezni és megszervezni az idejüket. Megértik és elsajátítják a világon egyedülállóan hatékony munkavégzési módszert, a GTD szisztémát. Megtanulják, hogy a határidők betartásához milyen ellenőrző listákat használjanak és hogyan! Képesek lesznek kiszűrni és korlátozni a megszakításokat, felszámolni a rendetlenséget az íróasztalon és a környezetükben. Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy elsajátítják annak képességét, hogy miként lehet a legtöbb munkát elvégezni minden nap.

A program végére a résztvevők képesek lesznek a leghatékonyabb idő- és feladatkezelő technikákat alkalmazni a  sikeresebb és eredményesebb munkavégzés érdekében.

További kapcsolódó képzéseink