Work-Life Balance

Date: 2013-07-04 Category: ,

Hogyan lehetséges mindenkinek megfelelni és hogyan lehet mindent belezsúfolni 24 órába? Mi az a „minőségi idő”? Ez lenne az, amit otthon élünk meg? A program ezekre a kérdésekre ad választ és nyújt segítséget abban, hogyan teremtsünk egyensúlyt munka és magánélet között. Nem csupán egy másfajta hozzáállást mutat be, de megismerhetünk az életünk irányításához szükséges különböző megközelítési módszereket is.

A TRÉNING CÉLJA, hogy segítsünk a résztvevőknek megérteni és megtalálni a számukra értékes és örömöt okozó „minőségi időt”. Támogatást adunk, hogy fel tudják ismerni a feltöltődést okozó elemeket munkájukban. Ezek azok az élmények, amelyek frissítően és inspirálóan hatnak ránk és megadják a „flow” élményt.

A KIINDULÁSI PONT a jelenlegi életstílus elemzése és saját mozgatórugóik felismerése. A résztvevők felfedezik, hogyan tudnak hatékonyan dolgozni a számukra fontos célok elérése érdekében magánéletükben és munkahelyükön egyaránt. Feltárjuk a személyes akadályokat, konstruktív célokat tűzünk ki, valamint áttekintjük a pozitív és negatív megküzdési stratégiákat.

A PROGRAM EGYARÁNT KÍNÁL stresszkezelési és rekreációs technikákat is, hogy a résztvevők még nagyobb egyensúlyt tudjanak teremteni. A képzés hatékony megközelítésekkel és stratégiákkal, gyakorlati ötletekkel és eszközökkel támogatja a résztvevőket abban, hogy a hosszútávon fenntartható egyensúly érdekében növelni tudják hatékonyságukat és elsajátítsák a stresszoldó technikákat.

A program végére a résztvevők képesek lesznek elkészíteni egy személyes diagnosztikán alapuló egyéni fejlődési- és megoldási tervet. Képesek lesznek megteremteni az egészséges és harmonikus egyensúlyt a munkahelyi feladataikban és magánéletükben egyaránt.

További kapcsolódó képzéseink: