Steványik Tamás, HR igazgató – ELMŰ Nyrt.

“Az ELMŰ-ÉMÁSZ TÁRSASÁGCSOPORT 2016-ra tervezett egyik fő célkitűzése a balesetek és betegségek miatt kieső napok csökkentése volt, melyet minden, munkatársakat vezető kolléga bevonásával kívántunk megvalósítani. A képzés célja a vezetők egészségtudatos szemléletének formálása volt, melynek birtokában képesek támogatást adni munkatársaiknak az egészség- és munkabiztonságtudatos életmód kialakításában és fenntartásában.

Elismerés illeti a trénereket, akik alapos felkészülést követően testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg a tréningeket, átadva kollégáinknak azt a tudást és szemléletmódot, amellyel sikeresen támogathatják munkatársainkat. A tréningek interaktívak, színesek és ami különösen fontos, gyakorlatiasak voltak, a vezetők számára a hétköznapokban azonnal bevethető, konkrét segítséget nyújtottak.

A Develor munkatársainak rugalmassága, segítőkészsége, ügyfélorientáltsága mindenkor segítette a képzési program sikeres megvalósítását és az együttműködés eredményességét.”

Steványik Tamás, HR igazgató – ELMŰ Nyrt.