Tóth Zoltán, igazgató – MKB Kisvállalati Ügyfélkapcsolatok Igazgatóság

„A 2016-ban az MKB Kisvállalati Üzletágában elindult fejlesztési folyamat célja a dedikált tanácsadók és fiókvezetők attitűdjének, értékesítői és támogatói kompetenciáinak fejlesztése volt. A DEVELOR komplex, a tréningeken túlmutató megközelítése, miszerint a tréningek kevésbé hatékonyak megfelelő alkalmazástámogató eszközök és tevékenységek nélkül, az első perctől szimpatikus volt számunkra. Az MKB Kisvállalati Üzletágának értékesítési hatékonyságnövelő projektjén több mint 150 tanácsadó és fiókvezető vett részt.

Elismerés illeti a trénereket, akik mindig alapos felkészülést követően és testreszabott, újszerű elemekkel színesítve tartották meg a tréningjeinket, átadva kollégáinknak azt a praktikus tudást és szemléletmódot, amely sikeressé teszi őket munkájukban.

Eddigi és jelenlegi tapasztalataink szerint a DEVELOR munkatársainak rugalmassága, segítőkészsége és – összességében véve – ügyfélorientáltsága mindenkor segíti a képzési programjaink sikeres megvalósítását és az együttműködés eredményességét.”

Tóth Zoltán, igazgató – MKB Kisvállalati Ügyfélkapcsolatok Igazgatóság