Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Az operátorok felvétele során kiemelkedő szerepet játszik a juttatási csomag, de a megtartásukban és a fluktuáció csökkentésében már a közvetlen vezetőik, a teamleaderek, csoportvezetők, sorvezetők mindennapi viselkedése a leginkább meghatározó tényező. Hogyan bizonyosodhat meg a cégvezetés és HR arról, hogy az operátorok közvetlen vezetői mennyiben töltik be vezetői szerepüket és mennyiben járulnak hozzá a kiváló operátorok elvándorlásához?  Egészen eddig erről nagyon nehéz volt anonim, statisztikailag értékelhető választ kapni.

  Partnerünk a Login Autonom Cplatform szoftver megoldása és telepített üzemi termináljai révén testreszabott felmérésekre van lehetőség az operátorok körében. Gyorsan és költséghatékonyan lehet visszajelzést kérni a közvetlen vezetők, a csoportvezetők, sorvezetők teljesítményéről, akár az operátorok hatékony irányítására, motiválására vagy megtartására vonatkozóan. Ehhez a ma már stratégiailag fontos információhoz korábban szinte lehetetlen volt hozzáférni, vagy csak nagyon költséges kutatási módszerekkel. Az operátorok véleménye alapján testreszabott, hatékony fejlesztést lehet tervezni és megvalósítani a sorvezetői, teamleaderi csapat számára, amely a fluktuáció csökkenéséhez vezet.

  A cég munkatárs megtartási képességén múlik az, hogy a vállalat képes-e minőségben és mennyiségben teljesíteni a megrendelői elvárásokat és képes-e növekedni. Amennyiben helyt szeretne állni a munkaerőért folytatott harcban, építsen az operátorok bevonásának új eszközeire!

  A megoldás részleteivel kapcsolatos igényét kérjük jelezze Nagy Enikőnek az eniko.nagy@develor.hu e-mail címen és szakértőnk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot. További részletekre kíváncsi? Kattintson IDE!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek