Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Virtuális tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Az operátorok felvétele során kiemelkedő szerepet játszik a juttatási csomag, de a megtartásukban és a fluktuáció csökkentésében már a közvetlen vezetőik, a teamleaderek, csoportvezetők, sorvezetők mindennapi viselkedése a leginkább meghatározó tényező. Hogyan bizonyosodhat meg a cégvezetés és HR arról, hogy az operátorok közvetlen vezetői mennyiben töltik be vezetői szerepüket és mennyiben járulnak hozzá a kiváló operátorok elvándorlásához?  Egészen eddig erről nagyon nehéz volt anonim, statisztikailag értékelhető választ kapni.

  Partnerünk a Login Autonom Cplatform szoftver megoldása és telepített üzemi termináljai révén testreszabott felmérésekre van lehetőség az operátorok körében. Gyorsan és költséghatékonyan lehet visszajelzést kérni a közvetlen vezetők, a csoportvezetők, sorvezetők teljesítményéről, akár az operátorok hatékony irányítására, motiválására vagy megtartására vonatkozóan. Ehhez a ma már stratégiailag fontos információhoz korábban szinte lehetetlen volt hozzáférni, vagy csak nagyon költséges kutatási módszerekkel. Az operátorok véleménye alapján testreszabott, hatékony fejlesztést lehet tervezni és megvalósítani a sorvezetői, teamleaderi csapat számára, amely a fluktuáció csökkenéséhez vezet.

  A cég munkatárs megtartási képességén múlik az, hogy a vállalat képes-e minőségben és mennyiségben teljesíteni a megrendelői elvárásokat és képes-e növekedni. Amennyiben helyt szeretne állni a munkaerőért folytatott harcban, építsen az operátorok bevonásának új eszközeire!

  A megoldás részleteivel kapcsolatos igényét kérjük jelezze Nagy Enikőnek az eniko.nagy@develor.hu e-mail címen és szakértőnk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot. További részletekre kíváncsi? Kattintson IDE!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek