Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Direct_Michal-BacaTíz év elteltével 2013 augusztusában ismét a magyar Develor látta vendégül az Develor nemzetközi hálózatának éves konferenciáját (DIRECT) Dunakilitin. A 14 Develor ország képviseletében 50 főt meghaladó vezető és kulcsmunkatárs vett részt a rendezvényen. A találkozó idei előadásai és workshopjai a piaci trendek, a tréning mérhetősége és üzleti eredményessége, valamint az innovatív új megoldások köré épültek. A külső előadók közül a legnagyobb tetszést Michal Bača, a szlovák VUB Banka (Intesa SanPaolo Group) képzési és fejlesztési vezetőjének prezentációja aratta. Michal arról számolt be, hogy a Develor segítségével miként tudta megváltoztatni a felső vezetés véleményét a képzések szükségszerűségéről, és hogy miként sikerült mérhető eredményekkel meggyőzni őket a képzési költségvetés megőrzéséről.

  A konferencia keretében ismételten megrendeztük a Develoron belüli tapasztalat-megosztást szolgáló TEDDi programot, amelyen kiemelkedően informatív és inspiráló előadások hangzottak el számos különböző témában az on-line egyetemi kurzusoktól a személyes értékek kialakulásáig.

  A tapasztalatcsere mellett a DIRECT lehetőséget jelentett új tréninggyakorlatok és módszerek megismerésére és kipróbálására is, mint például a csoporthatékonyság fejlesztését célzó real-time Team Sociomapping, a haladó tárgyalástechnikai képzés terén alkalmazható Harborco és Diplomácia gyakorlatokat, egy új megközelítést a lean kultúra megismertetésére és kiterjesztésére vagy a Challenger Sale gyakorlati alkalmazását.

  Direct_IMG_3644-e1380026227947  Direct_IMG_5390-e1380026211201Direct_IMG_3607-e1380026197617

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek