Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Virtuális tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  „Mi voltunk a legelkötelezettebbek”

   

  A Develor Café a “Vezetőfejlesztés legjobb gyakorlatai” című webináriumán ügyfeleinket kértük fel, hogy számoljanak be a saját cégük vezetőképzési tapasztalataikról.

  Dér-Kisvarga Hajna az Erste Bank Képzési és fejlesztési vezetője mellett Nagy Gábor, az Eventrend Group (többek között a Gundel, Spoon, New York Café, BRKLYN és különböző szállodák üzemeltetője) alapító partnere mesélt nekünk a hosszú évekre visszanyúló vezetőfejlesztési gyakorlatukról.  Gábor előadásában tulajdonosi szemszögből érthettük meg, hogy milyen előnyre tehet szert az, aki már az első perctől kezdve elkötelezetten alakítja ki a hosszútávú vezetőfejlesztési folyamatát.

   

  A változást általában egy felismerés indítja el – az Eventrend esetében a jól képzett munkaerő elvesztése volt az egyik legfájdalmasabb pont. Az alapító tagok határozottan megfogalmazták a jövőbeli célokat, amelyek között a két legfontosabb az elkötelezettség fejlesztése és a vezetők megtartása szerepelt. Hosszútávú karrierlehetőséget szerettek volna kínálni a munkatársaik számára és ehhez a tudásátadás legoptimálisabb formáját is meg kellett találniuk – mindezt úgy, hogy a külön egységek élére kinevezett vezetőik egymásra ne konkurenciaként tekintsenek, hanem igazi csapattársként.

   

  A célok megvoltak, már csak egy olyan cég kellett, ahol az elvárt vezetői rutinokat képesek a gyakorlatban is megtanítani a kollégáknak. A Develor nyerte meg az első  vezetőképzési pályázatot. A megelőlegezett bizalom szépen lassan mélyült el, a közös gondolkodás és munka során. Az Eventrend egyik fő kihívása az volt, hogy a legjobb szakemberekből választottak vezetőket, ők viszont még nem rendelkeztek a szükséges vezetői készségekkel. 2014-ben elindult a Tehetség Akadémia, ahol a vállalkozások vezetéséhez szükséges tudást és készségeket sajátították el a résztvevők. A képzést elméleti és gyakorlati vizsgával zárták. Az Eventrend a sikeres vizsgához kötötte a különböző vezetői pozíciók elnyerését. A felsővezetők számára a cég a tulajdonossá válás lehetőségét is biztosította, erősítve ezzel a hosszútávú elkötelezettséget és bizalmat.

   

  A befektetett munka meghozta a gyümölcsét, a fluktuáció jelentősen csökkent. Gábor kiemelte, hogy a Tehetség Akadémián már nemcsak a meglévő, hanem a jövő vezetőit is képzik. Hozzátette: míg korábban nehéz volt a megfelelő motivációt felkelteni, addig a mostani jelentkezők többségében már várják, hogy részt vehessenek az akadémiai képzéseken.

   

  Az elmúlt években három és félszeresére nőtt az Eventrend árbevétele. A közös képzés eredményeképp a vezetők között kialakult egy közös szakmai nyelvezet, így félszavakból is értik egymást. Gyorsan, jól és magabiztosan tudnak az éles helyzetekre reagálni. A jelenlegi pandémiás helyzetben is összezártak, megtartották vezetőiket és kulcsembereiket – ebben az időszakban lett a Gundel üzemeltetési joga is a cégé. Így jó kilátásokkal és egy felkészült csapattal várhatják az újraindulást.

   

  Visszatekintve, a Tehetség Akadémia létrehozásában a két tulajdonos volt a legelkötelezettebb – ők maguk is elvégezték a képzéseket. Együtt gondolkoztak és ötleteltek folyamatosan a Develor trénereivel. Gábor zárásképpen így összegezte mondandóját: „28 éves történetünk során vezetőink képzése volt a legjobban megtérülő befektetésünk”.

   

  Szabó Zsófia
  Képzési és fejlesztési tanácsadó
  Develor Tanácsadó Zrt.

   

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek