Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  A történetmesélés időtlen idők óta az emberek legfőbb kommunikációs eszköze, amely emocionális szinten köti össze a hallgatóságot a mesélővel. A The Seminars Üzleti Szemináriumok szervezésében Csirmaz Nándor senior trainer kollégánk Debrecenben adott betekintést az üzleti történetmesélés titkaiba az érdeklődők számára.

  A programra érkezett on-line marketing szakember, aki a szövegírásban tervezi hasznosítani a tanultakat, HR tanácsadó, aki az előadói hatékonyságát tervezi fejleszteni a storytelling segítségével,  területi értékesítési képviselő, aki a partnerekkel való együttműködés fejlesztésében, vezető, aki a változásokkal szembeni nyitottság megteremtésére vagy fodrász, aki az értékesítésben tervezi hasznosítani a tanultakat.

  Mint ahogy ezekből a példákból is látszik, a történetmesélés igen sok helyzetben hasznosítható. Hiszen az érvelés ellenérvet, ellenállást szül, míg a történet felkelti a figyelmet, emlékezetes, változást okoz a hallgatók gondolkodásmódjában és viselkedésében. Az évezredes gyakorlat kiválóan működik a modern kor üzleti környezetében is.

  További részleteket a DEVELOR Storyselling tréningjéről ITT olvashat.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek