Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Virtuális tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  Legyél agilis, de ne csak a tetteidben

  Cégek rengeteg időt és pénzt költenek agilis gyakorlatok megvalósítására, scrum masterek képzésére vagy agilis coach-okra. Minden erőfeszítés ellenére azonban 10 agilis átalakításból 9 nem képes alkalmazkodni a változó piaci körülményekhez. Amit sokan gyakran elmulasztanak, az az, hogy felkészítsék a munkatásakat az új szerepek kihívásaira, feladataira és az ehhez szükséges készségekre.

  Egy szervezet, csapat vagy akár egy személy nem válik agilissá pusztán egy tanfolyam elvégzése után - legalábbis addig, amíg nem tudja megvalósítani az agilis elveket a mindennapokban is. Éppen ezért gyakran rekednek meg a 'tettekben agilis' szinten.

  Tapasztalat 1

  Az új megközelítés új gondolkodásmódot igényel

  VUCA (volatile, uncertain, complex, ambiguous) világban élünk. Ezt nap mint nap tapasztaljuk magunk körül. Fontos felismerni, hogy az agilis működés nem pusztán divatirányzat, hanem a viharos időkben felmerülő kihívások leküzdésének egyik módja. Ez a felismerés segít kezelni a kollégák agilis átalakítással szembeni ellenállását.

  Hogyan támogassuk a vállalatokat a változás elindításában és a megfelelő gondolkodásmód kialakításában? Egy bevonásra építő, játékalapú tanulási megközelítést kínálunk – a VUCA Challenge programot. A program során a résztvevők megtapasztalják és megértik a VUCA világ kihívásait, megtanulják, hogyan kell kezelni ezeket a kihívásokat különféle eszközök és technikák segítségével, és a csoportos és egyéni rutinokat is gyakorolják az agilis megközelítés alapján.

  Tapasztalat 2

  Egyszerre agilis és nem agilis?

  Az agilis módszer és projektmenedzsment egyre népszerűbb. A módszer az IT-ből ered, de egyre több vállalat alkalmazza az informatikán kívül is. Számos előnye ellenére azonban nem szabad agilis megközelítést alkalmazni minden vállalatnál. Sok cég számára a legjobb fenntartani a hagyományos működési modellt, miközben a kiválasztott projektek esetében agilis megközelítést alkalmazni. en.

  Ehhez meg kell találniuk a megfelelő területeket az agilis gyakorlatok alkalmazásához, és meg kell tanítaniuk az embereket arra, hogyan kell viselkedni egy egyszerre agilis és hagyományos szervezetb

  Segítségre van szükséged az agilitás témájában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!