Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Virtuális tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  Az ügyfélkiszolgálás és ügyfélélmény témában az egyik legrangosabb hazai üzleti elismerés a DEVELOR Legjobb Ügyfélélmény Projekt díj, amelyet 2017-ben az Eventrend üzemeltetésében álló 4 csillagos, bikácsi Zichy Park Hotel érdemelte ki.

  Az idei évben ötödik alkalommal készítette el átfogó ügyfélélmény-kutatását a DEVELOR Tanácsadó Zrt. A kutatás eredményeit bemutató gála rendezvényen ismételten átadták a Legjobb Ügyfélélmény Projekt Díjat. A díjat 2014 óta ítéli oda a DEVELOR azon vállalatoknak, melyeknél kiemelkedő jelentőségű ügyfélélmény fejlesztési projektet hajtottak végre az adott évben. Az elbírálás legfontosabb szempontja, hogy a projekt mérhető, fenntartható pozitív hatással bírjon az ügyfélkiszolgálás szintjére és az ügyfélélményre.

  Szabó Csaba, a DEVELOR Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója a díjátadáshoz kapcsolódóan elmondta: „Az Eventrend Zichy Park Hotel csapata által végrehajtott egy éves projekt több szempontból is kiemelkedő volt. Sikerrel alkalmazták az ügyfélélmény fejlesztés számos elemét, az ügyfélút tervezéstől az ügyfélélmény viselkedési sztenderdek kialakításáig. A fejlesztés mérhető eredményt hozott árbevételben, a visszatérő vendégek arányának növekedésében, valamint a Tripadvisor, Facebook és Booking.com ügyfél visszajelzések terén is!”

  „Hatalmas megtiszteltetés számunkra a DEVELOR Legjobb Ügyfélélmény díja. 2016 óta üzemeltetjük a szállodát, amely rengeteg kihívással járt, de az első perctől kezdve éreztük, hogy az ügyfélélmény tudatos ápolása lesz a sikerünk kulcsa. Folyamatosan gyűjtjük a vendégek visszajelzéseit, ennek megfelelően korrigáljuk a hibákat és fejlesztjük szolgáltatásainkat. Ennek köszönhetően nő vendégeink elégedettsége, szállodánk ismertsége és reputációja.” – mondta Bottyán István a Zichy Park Hotel ügyvezető igazgatója.

  További információ:

  Ügyfélélmény definíciója: Az érintkezési pontokon – az előzetes tapasztalatok alapján – kialakult benyomás, amelyre egyaránt hatnak racionális és emocionális, tudatos és tudatalatti impulzusok.*

  *Copyright DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  A DEVELOR 16 országban működő piacvezető tanácsadó vállalatként – európai és közel-keleti megbízásainak köszönhetően – kiemelkedő ügyfélélmény (CX) fejlesztési tapasztalatokkal rendelkezik a telekommunikációs, banki, biztosítási, autóértékesítési szektorban, valamint a közművek és közszolgáltatások területén. A DEVELOR az ügyfélélmény stratégia implementációjának, az emberi tranzakciók és kapcsolódó folyamatok fejlesztésének és az operatív vezetői rendszerek kialakításnak specialistája, kiemelt tekintettel a front-office munkatársak képzésére és az elkötelezettség fejlesztésére.

  www.develor.hu/ugyfelelmeny

  A Legjobb Ügyfélélmény Projekt díjról

  A díjat 2014 óta adja át a DEVELOR azon vállalatoknak, melyeknél kiemelkedő jelentőségű ügyfélélmény projektet hajtottak végre az adott évben. Az elbírálás legfontosabb szempontja, hogy a projekt mérhető, fenntartható pozitív hatással bírjon az ügyfélkiszolgálás szintjére és az ügyfélélményre. A korábbiakban a díjat a Magyar Telekom, a K&H Bank, Raiffeisen Bank International, Vodafone és a Volia (Ukrajna) vehette át.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek