Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Néhány hete a kommunikációs kampányt indítottunk a vezetői készségek fejlesztésével kapcsolatban. A kampánnyal a DEVELOR néhány fontos kihívásra szeretné felhívni a figyelmet, amelyekkel a vezetők napjainkban szembesülnek, és segíteni szeretnénk ügyfeleinket abban, hogy sikeresebben kezeljék ezeket a kihívásokat.

  Egy fiktív személy, az Időutazó Vezetőnk, Tomi kér segítséget nehéz vezetői helyzetek megoldásában. Ha te vagy kollégáid szeretnétek csatlakozni ehhez a kalandos utazáshoz, jelentkezzetek az Időutazó Vezető weboldalán.

  Az első kihívás a kimerült csapatok problémájával foglalkozik

  Az első kihívásában megismerkedhetsz az Időutazó csapatával. Elmondja, hogy a csapata mennyire túlterhelt és kimerült, és milyen tüneteket figyelt meg az elmúlt hónapokban, amelyeket ajánlott megvizsgálnod.

  Diagnosztikai módszerek használata, reziliencia és jól bevált munkafolyamatok

  Az Időutazó vezető esettanulmányának elolvasása után a következő megállapításokat tehetjük:

  Égető kérdés: Fizikai és érzelmi kimerültség

  A vezetőnek több időt kell szánnia a kollégák fizikai és érzelmi kimerültségének és fáradtságának kezelésére, valamint ezek teljesítményre gyakorolt következményeire. A mellékelt dokumentumban megtalálod azokat a tüneteket, amelyeket ha a csapatodban észlelsz, hasonló problémára gyanakodhatsz.

   

  Ajánlás vezetők részére: Hallgasd meg kollégáidat!

  A kimerültség következtében az emberek jóval többet panaszkodnak. A vezetőnek ezeket a panaszokat (más tényezőkkel összefüggésben) beszélgetésre való felhívásként kell értelmeznie. A munkatársai segítséget kérnek. A támogatás első lépése, hogy aktívan figyel rájuk,  meghallgatja őket. Állj meg, tegyél fel kérdéseket, és adj teret a válaszoknak! További részletekért és tippekért töltsd le csatolt dokumentumot!

   

  Ajánlás a HR számára: Segíts a vezetőknek a fontos beszélgetésekben!

  A HR nagyon fontos szerepet játszhat ennek a kihívásnak a megoldásában. A vezetők segítségére lehetnek ezekben a helyzetekben, tippeket, útmutatást adhatnak a megbeszélés hatékony lebonyolításához, vagy ha szükséges, részt is vehetnek benne. Emellett a szükséges diagnosztikai vagy fejlesztési megoldásokat is biztosítaniuk kell a csapat számára – legyen az egy rendszeres pulse-ellenőrzés a helyzet szemmel tartására, egy képzés a rezilienciáról vagy a hibrid/távmunka hatékonyságáról, vagy – ha szükséges – egy szisztematikus vezetői fejlesztési program.

   

  Mit tegyünk, ha gyengül a csapatszellem?

  Az Időutazó Vezető következő vezetői kihívása a csapat lendületvesztésével és a csapatszellem gyengülésével fog foglalkozni. További részleteket az Időutazó Vezető oldalán találsz. Ha megadod az e-mail címedet, megkapod a kihívást és a hozzá kapcsolódó megoldásokat, és csatlakozhatsz ehhez a játékos tanulási folyamathoz.

  Ha jelenleg hasonló kihívásokkal szembesülsz csapatodban és/vagy cégednél, írj nekünk az itt található kapcsolatfelvételi űrlapon.

  Töltsd le a kihívás megoldását PDF formátumban!

  Hagyd meg e-mailes elérhetőséged alább: ezzel automatikusan csatlakozol az Időutazó Vezető levelezőlistához, és letöltheted a teljes megoldást PDF formátumban.