Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Ismét indul a Strategic HR Skills!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!
  Az önálló tanulás a megoldás?

  A felgyorsult életmód, a digitalizáció és a személyre szabhatóság igénye megváltoztatta tanulási szokásainkat. Rugalmasabb, függetlenebb, mégis hatásosabb és hatékonyabb fejlesztési programokra van szükségünk. A vállalatok képzési szakemberei azzal a kihívással szembesülnek, hogy miként lehet értékes programot felépíteni úgy, hogy csökkentjük az ellenőrzést a résztvevők felett.

  Az önálló tanulás már trenddé válik. De mennyire hatékony? Az adatok azt mutatják, hogy a résztvevők mindössze 10%-a fejezi be a megkezdett online tréninget. Ezért tartjuk elengedhetetlennek az önálló tanulási elemek és a tréner által vezetett elemek kombinációját - akár személyesen, akár online. Ez biztosítja a tanulás kívánt eredményét és hatékonyságát.

  Tapasztalat 1

  Az önálló tanulás már trenddé válik. De mennyire hatékony? Az adatok azt mutatják, hogy a résztvevők mindössze 10%-a fejezi be a megkezdett online tréninget. Ezért tartjuk elengedhetetlennek az önálló tanulási elemek és a tréner által vezetett elemek kombinációját - akár személyesen, akár online. Ez biztosítja a tanulás kívánt eredményét és hatékonyságát.

  Minden képzési programunk mögött rengeteg tudatos tervezés áll, azzal a céllal, hogy tartalmas legyen, dinamikus, és maximalizálja a tanulási hatást minden résztvevő számára. Ha egy meglévő képzési programot egyszerűen feldarabolunk online és offline blokkokra, akkor elveszíti a belső logikáját, és kockáztatja az tréning hatásosságát.

  Extended Learning megközelítésünk során a teljes tanulási utat fázisokra bontjuk. Minden fázisnak megvan a maga szerepe a maximális tanulási hatás elérésében.Minden fázisban foglalkozunk a tanulási elemek céljaival, lehetőségeivel és korlátaival, figyelembe vesszük a tartalmat, a célcsoportot és a program hosszát. Így olyan programot építünk, amely maximális fejlesztési hatást biztosít, miközben rugalmas, személyre szabott és interaktív a résztvevők számára.

  Tapasztalat 2

  Biztosíts résztvevői élményt

  A résztvevők elkötelezettsége és a tanulási motiváció kulcsfontosságú bármely fejlesztési program sikeréhez. Biztosítanunk kell, hogy a résztvevők aktívak maradjanak a teljes folyamat során. Ehhez rugalmasságra, a személyre szabásra és a nagyfokú interaktivitásra van szükség. Az Extended Learning megközelítésünknek megfelelően az összes blended learning program egyensúlyban tartja az online és az offline dimenziókat.

  Ugyanakkor harmóniát kell teremteni az egyéni (aszinkron) és a tréner által vezetett (szinkron) tanulási elemek között is. A kihívást jelentő házi feladatok, mikrotanulási elemek, játékalapú tevékenységek vagy online szimulációk csak néhány példa a DEVELOR sokoldalúan alkalmazható eszköztárára.

  Tapasztalat 3

  Dolgozz tanulási élmény szakértővel

  Minden Extended Learning program kivételes a maga nemében. Felépítését és tartalmát nemcsak az ügyfél igények és a résztvevők preferenciái, hanem a technikai lehetőségek és korlátok is meghatározzák. A fejlesztési célok többféleképpen is elérhetők. A különféle tanulási módszerek és eszközök széles skálája megnehezítheti a legjobb megoldás kiválasztását és megtalálását.

  Ebben segíthetnek a DEVELOR tanulási élmény szakértői (Learning Experience Architect). Felmérik igényeid és feltérképezik a sajátosságokat, hogy megtervezzék a számodra legmegfelelőbb tanulási programot. Ez minden programot egyedülálló tanulási tapasztalattá tesz.

  Segítségre van szükséged Blended Learning témában?

  Beszéljük meg, hogy mi az ideális megoldás számodra! Add meg adataidat és hamarosan megkeresünk!