Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Személyes tréning

  Growth mindset

  Virtuális tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
  Miért jó választás a blended learning?

  Tanulási szokásaink gyökeresen megváltoztak az utóbbi évtizedekben. Ahhoz, hogy felgyorsult életmódunk mellett is legyen lehetőségünk új dolgokat elsajátítani, szükség van az önállóságnak teret adó digitális módszerekre - ám ezek önmagukban nem bizonyulnak hatékonynak. Felmerések szerint a résztvevők mindössze 10%-a fejezi be a megkezdett online tréninget.

  A blended learning megoldást nyújt erre az ellentmondásra: ha az önálló tanulást tréner által vezetett elemekkel kombináljuk, jóval kevesebb az esélye, hogy motivációnkat vesztjük az önállóság nyújtotta nehézség miatt. A két módszer tudatos vegyítése egyszerre biztosít rugalmasságot, függetlenséget, stabilitást és hatékony fejlődést.

  A Develornál minden gyakorlat csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalataira épül: így született meg az a három pillér is, amelyre blended learning fejlesztési tanfolyamaink épülnek.

  Tapasztalat 1

  Az önálló tanulás önmagában nem elég

  Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az önálló tanulás módszerét alkalmazó tréningek, hiszen kényelmet és rugalmasságot ígér a felgyorsult mindennapok mellett. Ez elméletben pontosan így is van – a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy az ilyen módon működő képzéseken részt vevők túlnyomó többsége nem fejezi be azokat, mert külső megerősítés és inspiráció nélkül elfogy a motiváció.

  Mi lehet erre a megoldás? Semmiképpen sem az, hogy a meglévő tréninget egyszerűen online és offline blokkokra daraboljuk! A Develor logikus, követhető alternatívát kínál: blended learning programjai az úgynevezett Extended Learning megközelítésén alapulnak. Ez azt jelenti, hogy a teljes tanulási utat fázisokra bontjuk, amelyek mind külön-külön szerepet töltenek be. A maximális fejlesztési hatás érdekében ezeket a fázisokat a tartalom, a célcsoport és a program hossza ismeretében alakítjuk ki, figyelembe véve ügyfelünk egyéni céljait, lehetőségeit és korlátait.

  Tapasztalat 2

  A hatékonyság kulcsa az egyensúly

  Ahogy említettük, a képzések befejezésének leggyakoribb akadálya a motiváció hiánya, pedig a résztvevők elkötelezettsége elengedhetetlen a sikeres tanuláshoz. Biztosítanunk kell, hogy a résztvevők a teljes folyamat során aktívak maradjanak: ehhez pedig rugalmas, személyre szabott és interaktív megoldásokra van szükség, amelyek egyensúlyban tartják a blended learning elemeit.

  Extended Learning megközelítésünk több aspektusból is képes harmóniát teremteni a képzések terén. Nemcsak az online és az offline dimenziókat tartja egyensúlyban, hanem az egyéni (aszinkron) és a tréner által vezetett (szinkron) tanulási elemeket is. A Develor sokoldalúan alkalmazható eszköztárában számos olyan elem található, amelyek ebben az ideális kombinációban segítik a motiváció kialakulását s megtartását. Ilyenek például a kihívás jelentő házi feladatok, a mikrotanulási elemek, a játékalapú tevékenységek, vagy az online szimulációk.

  Tapasztalat 3

  Mindenkinek egyedi blended learning programra van szüksége

  Ahogy a közoktatásban sincs két egyforma diák, úgy a blended learning tréningek terén sincs két egyforma ügyfél. Ezért Extended Learning programjaink is teljesen egyediek: mindig az aktuális igényekhez, a résztvevők preferenciáihoz, valamint a résztvevők lehetőségeihez és korlátaihoz igazítjuk őket. A Develornál azért dolgozunk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb úton jusson el fejlesztési céljaihoz.

  Hogy ezt biztosítsuk, tanulási élmény szakértőink (learning experience architect) segítik a folyamatot. Az ő feladatuk, hogy a célcsoport igényei és sajátosságai feltérképezésével megtervezzék a számukra ideális tanulási programot.

  Mit lehet tanulni blended learning segítségével?

  Tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük, hogy a blended learning alkalmazásának csak a képzelet szab határt! Legyen szó attitűdformálásról vagy készségfejlesztésről, egyéni vagy csoportos fejlesztésről, valamennyi tanulási célra megtaláljuk a leginkább alkalmas blended learning szolgáltatást.