DEVELOR Premium Hotel Collection

katalogus_kep a webreKedves Partnerünk!

Develor Tanácsadó Zrt. piacvezető tréning- és tanácsadó cégként több ügyet is felvállalt az elmúlt években annak érdekében, hogy a hazai képzések általános színvonala, szakmaisága javuljon, az ezáltal létrejött érték érzékelhető és mérhető legyen.

 Amikor tréningjeink megtartására keresünk helyszínt, számunkra és a tréningen részvevők számára is nagyon fontos a helyszín minősége, a berendezés és felszerelés technikája, a gondos és figyelmes kiszolgálás.

Ezért indítottuk útjára a 2013-as ’Develor Premium Hotel Collection’ katalógust, mely segíteni kívánja Önöket magas színvonalú tréninghelyszín kiválasztásában. A katalógus személyes ajánlásunkkal ad kiváló garanciát a minőségre.

A katalógusba szigorú szakmai szempontok alapján válogatott szállodákkal hosszú távú együttműködésünk során folyamatosan azt tapasztaljuk, hogy egyedi színt képviselve, profizmusukkal, odafigyelésükkel, és személyre szabott szolgáltatásaikkal emelik tréningjeink színvonalát. Mindezek mellett kedvezményes szállás és étkezési lehetőségekkel állnak rendelkezésünkre.

Kérje munkatársaink segítségét, akik örömmel szervezik meg Önöknek a helyszínt, a szállást és az étkezést a program idejére.

Sikeres és eredményes tréningeket kívánunk ezeken a válogatott helyszíneken!

 

Szívélyes üdvözlettel,

 

Szabó Csaba                                                                         Szerémi Adrienn

Vezérigazgató                                                            Hotel Business Unit Manager

 

A teljes katalógust a fenti képre kattintva  tekintheti meg.