A tréning nem halott, a tréning megtérülő befektetés!

Direct_Michal-BacaTíz év elteltével 2013 augusztusában ismét a magyar Develor látta vendégül az Develor nemzetközi hálózatának éves konferenciáját (DIRECT) Dunakilitin. A 14 Develor ország képviseletében 50 főt meghaladó vezető és kulcsmunkatárs vett részt a rendezvényen. A találkozó idei előadásai és workshopjai a piaci trendek, a tréning mérhetősége és üzleti eredményessége, valamint az innovatív új megoldások köré épültek. A külső előadók közül a legnagyobb tetszést Michal Bača, a szlovák VUB Banka (Intesa SanPaolo Group) képzési és fejlesztési vezetőjének prezentációja aratta. Michal arról számolt be, hogy a Develor segítségével miként tudta megváltoztatni a felső vezetés véleményét a képzések szükségszerűségéről, és hogy miként sikerült mérhető eredményekkel meggyőzni őket a képzési költségvetés megőrzéséről.

A konferencia keretében ismételten megrendeztük a Develoron belüli tapasztalat-megosztást szolgáló TEDDi programot, amelyen kiemelkedően informatív és inspiráló előadások hangzottak el számos különböző témában az on-line egyetemi kurzusoktól a személyes értékek kialakulásáig.

A tapasztalatcsere mellett a DIRECT lehetőséget jelentett új tréninggyakorlatok és módszerek megismerésére és kipróbálására is, mint például a csoporthatékonyság fejlesztését célzó real-time Team Sociomapping, a haladó tárgyalástechnikai képzés terén alkalmazható Harborco és Diplomácia gyakorlatokat, egy új megközelítést a lean kultúra megismertetésére és kiterjesztésére vagy a Challenger Sale gyakorlati alkalmazását.

Direct_IMG_3644-e1380026227947  Direct_IMG_5390-e1380026211201Direct_IMG_3607-e1380026197617