DEVELOR Premium Hotel Collection 2015

Kedves Partnerünk!

A Develor Tanácsadó Zrt. piacvezető tréning- és tanácsadó cégként több ügyet is felvállalt az elmúlt években annak érdekében, hogy a hazai képzések általános színvonala, szakmaisága javuljon, az ezáltal létrejött érték érzékelhető és mérhető legyen.

Amikor tréningjeink megtartására keresünk helyszínt, számunkra és a tréningen részvevők számára is nagyon fontos a helyszín minősége, a berendezés és felszerelés technikája, a gondos és figyelmes kiszolgálás.

Tekintettel a nagy tetszésre és érdeklődésre, melyet a Develor Premium Collection 2014 katalógus váltott ki, a Develor a 2015-ös évben is megjelenteti a katalógus legfrissebb kiadványát, mely segíteni kívánja Önöket magas színvonalú tréninghelyszín kiválasztásában. A katalógus személyes ajánlásunkkal ad kiváló garanciát a minőségre.

A katalógusba szigorú szakmai szempontok mellett az Önök visszajelzéseire is építettünk. Az így válogatott szállodákkal hosszú távú együttműködésünk során folyamatosan azt tapasztaljuk, hogy egyedi színt képviselve, profizmusukkal, odafigyelésükkel, és személyre szabott szolgáltatásaikkal emelik tréningjeink színvonalát. Mindezek mellett kedvezményes szállás és étkezési lehetőségekkel állnak rendelkezésünkre.

Kérje munkatársaink segítségét, akik örömmel szervezik meg Önöknek a helyszínt, a szállást és az étkezést a program idejére.

A teljes katalógust a fenti képre vagy ide kattintva tekintheti meg.

Sikeres és eredményes tréningeket kívánunk ezeken a válogatott helyszíneken!

 

Szívélyes üdvözlettel,

 

Szabó Csaba                                        Szerémi Adrienn

Vezérigazgató                           Hotel Business Unit Manager