Új elnök a Tréning Kerekasztal élén

BDG_2941-22014 végén új elnököt választott Szabó Csaba, a DEVELOR Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója személyében az ország vezető tréningcégeit tömörítő Tréning Kerekasztal Egyesület. Az új elnök több, mint 20 éve alkalmazza tréneri készségeit, globális nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciót, majd 6 éve választotta hivatásául a tréneri pályát.

A Tréning Kerekasztal Egyesület 1997-ben a tréningszolgáltatások társadalmi elismerése és hasznosulásának elősegítése érdekében jött létre. A Tréning Kerekasztal tagjai közös etikai és szakmai normákat vállalnak munkájuk során.

Az elmúlt években a Tréning Kerekasztal cégei különbözőképpen reagáltak a piaci és szakmai kihívásokra, de valamennyi tagvállalat fejlesztésének középpontjában a szolgáltatási paletta fejlesztése és bővítése állt. Közös fejlesztési irányként jelent meg a tanult készségek alkalmazásának támogatása, a tréning módszer integrálása diagnosztikával, egyéni és csoportos coachinggal.

„Véleményem szerint hatalmas értéket jelent, hogy egymás versenytársaiként a Tréning Kerekasztal tagjai képesek az együttműködésre, képesek közösen fellépni a tréningszakma fejlesztéséért, együtt őrködnek a kölcsönösen elfogadott szakmai és etikai normák fenntartásáért. Szándékom szerint az egyesület még aktívabb szerepet vállal a jövőben a küldetésében megfogalmazott célok megvalósítása érdekében” – nyilatkozta az újonnan megválasztott elnök.

További információ

Szabó Csaba elnök

Tréning Kerekasztal Egyesület

csaba.szabo@develor.com

Tel: +36 30 9316 228

www.treningkerekasztal.hu