A Develor munkatársa az ICF Magyar Tagozatának elnökségében

Emmanuel-saincaizeMásodszor került be az ICF Magyar Tagozatának elnökségébe Emmanuel Saincaize, a Develor Tanácsadó Zrt. munkatársa

A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete, több mint 100 nemzetből 22.000 fős tagsággal. A non-profit szervezet célja a coach szakma integritásának megőrzése, elismerésének kivívása, valamint magasan kvalifikált szakemberek tevékenykedésének támogatása mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe láthatóvá teszi a coach és coach közötti szakmai tudást és tevékenységeket.

 „Hiszek a coach szakmában és az ICF által képviselt alapértékekben – Erkölcs-Etika, Kiválóság, Együttműködés, Tisztelet. Célom, hogy hozzájáruljak Magyarországon az ICF népszerűsítésében és segítsek kollégáimnak magas szintű fejlődésükben az ICF coach minősítési folyamata mentén” – nyilatkozta a frissen megválasztott Akkreditációs Igazgató, Emmanuel Saincaize.

A 2008 óta működő ICF Magyar Tagozatnak mintegy 120 fős tagsága van, amely évről évre gyarapszik. A tagok közül már több, mint a fele rendelkezik ICF coach minősítéssel, és közel 20 PCC szintű coach-csal büszkélkedhet a tagozat.

További információ az ICF Magyar Tagozatának működéséről itt talál.