Csúcs-díj – elismerés ügyfeleinknek

KiemelDevelor-csucs-dij-Eventrend-2016t ügyfeleinknek egy közös színházi látogatással köszöntük meg bizalmukat és a sikeres együttműködést. Egy kiemelten népszerű darab megtekintésére, az „Alul semmi” című vígjátékra invitáltuk partnereinket.

Az előadást megelőző állófogadáson adtuk át a Csúcs-díjat, mellyel a kiváló együttműködést, a valódi üzleti partnerséget és azon cégeket ismertük el, melyek évet óta folyamatos szakmai kihívás elé állítva inspirálja kiemelkedőbb és jobb teljesítményre szakértő munkatársainkat. Idén a Ford Közép- Kelet Európai Kft. vezetői az értékesítés fejlesztési együttműködésért és az Eventrend Holding Kft. tulajdonosai pedig a kultúrateremtő és vezetőfejlesztési komplex programokért vehették át a díjakat.

A díjátadó kapcsán Szabó Csaba vezérigazgató elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy partnereink között vannak olyanok, melyekkel több évtizede Develor-csucs-dij-Ford-2016ápolunk sikeres üzleti kapcsolatot. Reméljük, hogy a közeljövőben még több cég bízza ránk munkatársai és vezetői fejlesztését. Minket jobb teljesítményre és kreativitásra ösztönöznek a kihívások, ezért mindenki arra biztatunk, hogy a Csúcs-díjasokhoz hasonlóan avasson be minket az üzleti és szervezeti kihívásaiba, melyre szakértőink bizonyosan megfelelő fejlesztési programot tudnak javasolni.