Develor Ausztria: kelet és nyugat találkozása

develor-austriaÖrömmel jelentjük be, hogy a DEVELOR mostantól hivatalosan is képviselteti magát Ausztriában, mind az osztrák mind a nemzetközi cégek számára. 2016. július 1-jétől a DEVELOR szolgáltatásai Ausztriában is elérhetőek.

Az osztrák cégek, a DACH és az EMEA régióban lévő vállalatokkal együtt mostantól élvezhetik a nemzetközi szakértői hálózatunk bővülésének előnyeit. Ha egy nemzetközi szintű, erős, kifejezetten HR & OD programokat szolgáltató céget keresnek, nyugodtan támaszkodhatnak a DEVELOR sok éves szakmai tapasztalatára: több mint 100 senior tréner, tanácsadó és coach áll rendelkezésükre több mint 20 országban, széles körű programokkal, figyelembe véve az adott ország nyelvét és kultúráját.

Az újonnan létrejött cég a következő szektorok számára nyújt kiemelkedő szolgáltatást: telekom, IT, pénzügyi szolgáltatások, autóipar, gyártás és high tech, logisztika és szállítás, FMCG, állami szektor, stb. A Develor szolgáltatásainak fókuszában továbbra is a vezetés és tehetségek fejlesztése, valamint az értékesítés fejlesztése áll. Kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk az Ügyfélélmény és a Munkatársi Elkötelezettség területén egyaránt.

Osztrák partnerünk a DIALOGOS GmbH egy nemzetközi szinten működő, több szakterületet érintő OD & HRM tanácsadó/képzési cég Lydia és Arnaldo Romanos-Hofer vezetésével.

Több információ és elérhetőség:

info.austria@develor.com, www.develor.at