HVG – Develor szeminárium: Motiváció 3.0 – Hogyan ösztönözzünk másként?

A jó vezetők tisztában vannak vele, hogy személyes és üzleti sikerük nagyban függ csapatuk teljesítményétől. A vezetői kihívások középpontjában így ma is ez áll: miként érhetem el, hogy munkatársaim extra erőfeszítéseket tegyenek és erősebben kötődjenek a vállalathoz?

A vezetők legfőbb feladata kialakítani és hosszútávon fenntartani azt a munkakörnyezetet, amiben munkatársaik napról napra közelebb kerülnek céljaik megvalósításához, átlépik teljesítményük vélt határait és felszínre hozzák a bennük rejlő kreativitást.

Szemináriumunk a legújabb motivációs modellekre és kutatásokra építve segít a vezetőknek megtalálni a kulcsot munkatársaik ösztönzéséhez. A program középpontjában a csúcsteljesítményhez szükséges környezet megteremtése áll: azon feltételrendszeré, amely lehetővé teszi a velünk dolgozók számára a kibontakozást, eredményesség és a sikerélmény érzését.

Megmutatjuk, hogyan motiváljunk másképp, milyen módszerekkel ösztönözzünk kreatív, alkotó munkára, hogyan alkalmazzuk hatékonyan a Motiváció 3.0 eszköztárát és módszereit az üzleti szférában.

Előadók:

dr. Baranyai Attila, Chief Learning Officer – Develor Tanácsadó Zrt.

Attila a Develor nemzetközi központjának egyik vezetőjeként a szolgáltatások és a munkatársak fejlesztéséért felel a hálózat 11 országában. 2003 óta közel 1000 nap tréninget tartott. Kiemelt szakterülete a vezetőfejlesztés és a nyilvános beszéd. A HVG szemináriumok, HR konferenciák elismert és közkedvelt előadója és moderátora, több szakkönyv lektora. Prezentációiban a humor és a tartalmas üzenetek remek párost alkotnak.

Bánfai Zoltán, szakmai igazgató – Develor Tanácsadó Zrt.

Zoltán az elmúlt 20 év során megszerzett tanári, értékesítői és tréneri tapasztalatait kamatoztatja mind a partnereknek végrehajtott projektek során, mind a vezetői munkája alkalmával. Kreatív, színes egyéniség, aki ennek köszönhetően a tréningeken és a hétköznapi munkában is könnyen megtalálja a közös nyelvet a környezetével. A Develor tréneri csapatának vezetése mellett vezetői, tárgyalástechnikai és prezentációs tréningeket tart elsősorban.

A szeminárium részletes programja és jelentkezés ITT.

Várjuk Önöket nagyon sok szeretettel!