Vezetőfejlesztés vissza nem térítendő támogatásból

Az országossá váló munkaerőhiány egyre inkább felértékeli a humán tőke szerepét a magyarországi termelővállalatoknál. Újítások, fejlesztési ötletek nélkül nehezen lehet megfelelni a folyamatos hatékonysági elvárásoknak és az egyre szigorodó minőségi követelményeknek. A vezetői csapatnak – kezdve a supervisoroktól, a művezetőkön keresztül a felsővezetésig – nagy szerepe van abban, hogy a soron dolgozók, az operátorok milyen gyorsan tanulnak be a munkakörükbe, és hogy milyen mértékben járulnak hozzá a termelési célok megvalósulásához. A vezetőktől függ az is, hogy milyen légkört alakítanak ki a csapatukban, és hogy mennyire képesek megtartani a munkaerőt.

A hamarosan megnyíló GINOP pályázat révén lehetőség van a vezetői készségek megerősítésére és fejlesztésére annak érdekében, hogy a termelővállalatok könnyebben feleljenek meg a tulajdonosok és ügyfeleik növekvő igényeinek.

A DEVELOR, Európa vezető tréning-tanácsadó cége csak Magyarországon 10.000 tréningnapot meghaladó tapasztalattal rendelkezik termelővállatoknál történő vezetői programok megtervezésében és kivitelezésében. Ügyfeleink között KKV-k mellett olyan globális nagyvállalatok is találhatók, mint a Mercedes, a Flextronics, a Valeo, a Continental vagy a Grundfos. Különösen népszerű a Bosch-sal való együttműködésben kifejlesztett Mesterművezető Program, amely a termelést közvetlenül irányító vezetők mindennapos kihívásaira ad választ. Cégünk e mellett kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik pályázati forrásból megvalósított fejlesztések terén.

Amennyiben érdeklik a GINOP által most kínálkozó lehetőségek, vagy saját forrásból tervezi fejleszteni a vezetői csapatát, kérjük, jelentkezzen a rita.pazmandi@develor.com e-mail címen és szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a vállalatuk igényeire szabott ajánlatot készítsünk Önök számára.