Cégenként akár 60 millió Ft pályázati forrás képzésre, 100%-ban támogatásból

Hamarosan megjelennek a GINOP és VEKOP pályázatok, amelyek egyedülálló és különlegesen kedvező lehetőséget biztosítanak a vezetők és munkatársak képzésére.

A most rendelkezésre álló 40 milliárd forintot meghaladó támogatási keretre azért érdemes pályázni, mert

  • a korábbi pályázatokhoz viszonyítva egyszerűbbek és kedvezőbbek a feltételek
  • 2 év áll rendelkezésre a képzések megvalósítására
  • várhatóan a következő 5-6 évben nem lesz hasonló forrás

A döntéssel érdemes sietni, mert szakértői vélemények szerint csak a 2017 júniusa során benyújtott pályázatok számíthatnak nagy valószínűséggel pozitív döntésre, a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A DEVELOR, a hazai tréningpiac vezető cége egyedülálló tapasztalattal rendelkezik pályázati forrásból megvalósított fejlesztések kidolgozásában, megvalósításában és elvárások szerinti dokumentálásában. Kérjük, nagyon figyeljenek oda arra, hogy a pályázat megvalósításában kizárólag hivatalos akkreditációval rendelkező képzési intézmények vehetnek részt a jelenlegi pályázat speciális elvárásainak mindenben megfelelő, regisztrált képzési programokkal. A Develor 25 regisztrált képzési programjával minden tréningigényt ki tud elégíteni.

Igény esetén felkészült pályázati tanácsadó partnert is javaslunk, akik az adminisztrációs terhek nagy részét leveszik az Önök válláról és akár a teljeskörű projektmenedzsmentet is ellátják (ami szintén fedezhető a forrásból).

Amennyiben érdekli a most kínálkozó lehetőség, vagy saját forrásból tervezi fejleszteni a vezetői és munkavállalói készségeit, kérjük, jelentkezzen pályázati kérdésekben jártas munkatársunknál, Pázmándi Ritánál a rita.pazmandi@develor.com címen vagy kérdéseivel keressen minket a +36 1 413 7990-es számon.

Amennyiben szeretne többet tudni a pályázatról, szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy a vállalatuk igényeire szabott ajánlatot készítsünk Önök számára.

Ne késlekedjen, a visszaszámlálás megkezdődött!